+36 1 790 9900 | +36 21 2525 207 | « Online ügyfélszolgálat: 900 - 1800 | Nyitvatartás »
  
Kosár
0 Termékek - 0 Ft
A kosara üres!
Fokozatos nyitás a járvány után

Az elmúlt hónapokban pácienseink, vendégeink számára és a mi számunkra is egy különleges és eddig nem tapasztalt változásokkal tarkított időszakon vagyunk túl. Sok változás ért mindenkit, hiszen immár 9 hetes szünet után újra indítjuk a klasszikus értelemben vett rehabilitációs szolgáltatásaink jelentős részét. Azonban változásokkal tesszük mindezt, hiszen figyelemmel kell lennünk az aktuális rehabilitációs eljárásrendekre. Ami biztos, hogy 2020. május 20. után fokozatosan nyitjuk meg a nálunk elérhető klasszikus rehabilitációs lehetőségeket és egyben kérjük vendégeinket a következő módosításokkal kapcsolatosan megértésre és együttműködésre.

MILYEN TERÜLETEKEN VÁRHATÓ KISEBB MÓDOSÍTÁS?

VIZSGÁLATOK TERÜLETEI:

 1. Elindulnak a 3 dimenziós gerincfelmérések. Ebben az esetben a kiértékelés online történik. A vizsgálati idő 30 perc helyett 15 percre rövidül. Ugyanakkor a szükséges előszűrés miatt 30 perces időtartamra kell számítani.

KEZELÉSEK TERÜLETEI:

 1. Fokozatosan vezetjük be a gyógytorna terápiákat ezért a PhyDoArt egészségprogramok és manuálterápiás, oszteopátiás kezelések lesznek majd elsősorban elérhetők nálunk.
 2. Nem minden nap lesznek kezelések és nem minden rendelőben. Fokozatosan nyitnak rendelőink. Csak meghatározott napokon lehet majd előzetes telefonos előjegyzést követően kezelést igénybe venni.
 3. Bejelentkezés és időpont foglalás telefonon, vagy Emailben lehetséges. Előzetes online, vagy telefonos bejelentkezés és időpont egyeztetés nélkül nem tudunk terápiára/kezelésre, vagy állapotfelmérésre fogadni érdeklődőket.
 4. Egyszerre csak egy vendég és egy terapeuta tartózkodhat a rendelő helyiségében. A megadott időpontokat úgy regisztráljuk, hogy vendégeink ne találkozzanak, így próbáljuk biztosítani, hogy egy vendég és egy gyógytornász legyen a rendelőben.
 5. Módosulnak a kezelési idők. Magánrendelőben a kezelési idő 40 percre korlátozódik. Sürgősségi esetben 60 percre.


HIGIÉNIA ÉS FERTŐTLENÍTÉS:

 1. Érkezésnél kézfertőtlenítő használatát kérjük és ehhez a fertőtlenítőt biztosítjuk.
 2. Minden kezelést követően levegő tisztítást és felületfertőtlenítést végzünk, csak ezt követően kerülhet sor a következő terápiára.
 3. Kérjük vendégeinket, hogy időben érkezzenek kezelésekre az előre egyeztetett időpontban, kíséret nélkül, mert nem tudunk a kezelések idején a COVID19 megelőző intézkedések miatt kísérőt elhelyezni.

COVID19 ELŐSZŰRÉS:

 1. Érkezéskor előszűrést végzünk és csak abban az esetben tudjuk elkezdeni a vizsgálatokat és kezelést, amennyiben az előszűrés eredménye negatív.

VÉDELEM:

 1. Egészségügyi szakembereink maszkot és kesztyűt használnak majd. Kérjük vendégeinket, hogy a megadott időpontra maszkban érkezzen majd meg.

Előre is köszönjük a türelmüket és megértésüket mindenki biztonságának és egészségének megőrzése érdekében.

 

Telefonos bejelentkezés: +36 1 790 9900, +36 1 790 9911, +36 70 311 1094

Online internetes elérhetőségünk, ami telefonról is hívható Skype vonal: +36 21 2525 207

Megjelent: 766 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.