+36 1 790 9900 | +36 21 2525 207 | « Online ügyfélszolgálat: 900 - 1800 | Nyitvatartás »
  
PhysioVit Rehab Akadémia szakmai vezetése

Kedves Vendégeink! Kedves Látogatók!

A PhysioVit Rehab Akadémia ad helyet 2015. július 1-től oktatásainknak, referencia rendelőinknek, szaküzletünknek, adminisztrációs irodáinknak, bemutatóteremnek és új területként az egészségcentrumnak. 2017. szeptember  végétől részlegeink új területekkel, egy Mozgásszervi Rendelővel és egy Orvosi központtal, valamint mátrai Egészségponttal bővült. A Rehab Akadémia által működtetett központok rendkívül magas színvonalú, változatos szolgáltatás-palettával rendelkezve várják az ügyfeleket, érdeklődőket és kollégákat.

Az igényes, modern rehabilitációt, tréningeket, oktatási órákat, gyógykezeléseket és relaxációt, egy kb. 110 négyzetméteres rehabilitációs tornaterem és előadóterem, 6 db 18 négyzetméteres kezelőhelyiség, egy 40 négyzetméteres tornaterem, bemutatóterem kb. 50 négyzetméteres tartózkodó, ezen túl pedig váróterem és a számtalan exkluzív, effektív torna és orvosi rendelő által nyújtott minőségi szolgáltatások teszik lehetővé. Mindez ősztől egy több száz négyzetméteres sport és fitness központ elérésének lehetőségével is bővült vendégeink számára. Úgy is mondhatnám, nálunk mindenki megtalálja az igényeinek és állapotának, panaszainak megfelelő egyénre szabott szolgáltatást.

Számomra nélkülözhetetlen és rendkívül fontos, hogy mi és hogyan történik a PhysioVit divízióiban, az oktatási központban, az egészségcentrumban, a bemutatóteremben, a szaküzletben, a Physiotherapie Fórumon (PHYFO), vagy az ujjonnan nyílt mozgásszervi rendelőben, orvosi központban és egészségpontban. A Rehab Akadémia vezetőjeként szerepem van abban, hogy meghatározzam milyen irányban halad az egészségcentrum, az oktatási központ, insturktoraink által szakmailag irányított referencia rendelők, vagy mozgásszervi rendelői részleg üzemelése, illetve a PHYFO Point szaküzlet és bemutatóterem és webshopok mindennapi élete.

Kiváló oktatói és orvos, gyógytornász, edző, edző és gyógytornász, orvos és gyógymasszőr csapatunknak köszönhetően nálunk mindig biztosítottak a minőségi és igazán hatékony terápiák, tréningek. Egészségcentrum 2015. július eleje óta egy új részleg a PhysioVit magyarországi életében, de nagyszerű feladat is egyben, hiszen általa, a centrum működésének köszönhetően magyar emberek is megkaphatják azokat a PhysioVit szolgáltatásokat, amelyekben a német állampolgárok már közel 11 éve részesülnek igen nagy sikerrel.

Állandó szakmai felügyeletemmel ezután is kitüntetett figyelemmel válogatom ki azokat a szakembereket, akik nálunk végeztek, tanultak, a legjobbak voltak és nem csak megfelelő végzettséggel rendelkeznek, hanem kellő alázattal is ahhoz, hogy pácienseik és a szakma iránti tisztelettel és szeretettel a számunkra elvárható minőségi módon gyógyítsák pácienseiket.

A csoportos órák területén bővítettük az igénybe vehető szolgáltatásokat. A klasszikus Pilates órák mellett megjelentek a core stabilizációs, a korrektív tréning, a fascia fitness,  a gerinctréning, az self myofascial release, BodyBalancePilates, Sportrehabilitációs, intenzív gerinctréning, oszteoporózis-, valamint diabetes tréning elemei, gyakorlatai is, valamint a személyi edzések és orvosi tréningterápia.

A rehabilitációs tréningek, edzések terén arra fogok törekedni, hogy trénereink között ne csak rehabilitációs edzők, hanem flystring basic, flaystring medical, sportfizioterápia, diabetes, osteoporosis, arthrosis, valamint gerinctrénerek is állandóan jelen legyenek, így pácienseink számára tudjunk majd szünet nélkül a komplex edzésterveket hatékonyan és individuálisan összeállítani a rehabilitáció minden területéről, legyen szó akut sérülésről, vagy krónikus megbetegedésről.

Töretlen hitünk, hivatástudatunk és minden szabadidőnket feláldozó munkánk a hozzánk látogató vendégek számára meghozza majd azt az elvárt eredményt, amit mi is célul tűztünk ki magunk elé, azaz minden hozzánk forduló, gyógyulni vágyó páciensünk, vendégünk hatékony segítését, gyógyítását, rehabilitációját a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon. Szakemberek számára a Rehab Akadémia egyik részlegében bemutatótermet működtetünk, amely lehetővé teszi az általunk forgalmazott elektromos masszázságyak, illetve Enraf Nonius lökéshullám készülék tesztelését minden érdeklődő számára. Így kívánjuk biztosítani az eszközök komplex megismerésének lehetőségét a vásárlás előtt.

A hozzánk látogató tanulni, szakmailag fejlődni vágyó szakemberek (gyógytornászok, orvosok, edzők, gyógymasszőrök, természetgyógyászok, humánkineziológusok, konduktorok, logopédusok, gyógytestnevelők stb.) számára pedig továbbra is biztosítjuk az aktuális piaci igényeknek megfelelő szakmai képzéseket, töretlen lelkesedéssel, a legmagasabb színvonalon hónapról hónapra.

Bízom benne, hogy Ön is hamarosan ellátogat majd hozzánk és kipróbálja majd azokat a sokrétű szolgáltatásokat, amit a Rehab Akadémia nyújt minden vendégének, ügyfelének!

Üdvözlettel:

Kanyó Ildikó - ügyvezető, tulajdonos

 

Nem tudja milyen terápiák, tréningek, vagy gyógykezelések lennének megfelelőek Önnek? Edzéstervre lenne szüksége, de nem tudja kihez fordulj? Írjon nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre és segítünk.

Bármilyen észrevétele, kérdése van szolgáltatásokkal, terapeutákkal, terápiákkal kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal a 36 1 471 1435-ös telefonszámon.

Megjelent: 5022 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
< >

Lökéshullám olcsóbb bérlettel

Bérlet formájában a lökéshullám kezelés ára 6900 Ft helyett most 5000 Ft/alkalom.

Ajándék masszázs

5 alkalmas PhyDoArt® kártyafeltöltésnél 3 db 20 perces masszázs az ajándék.

BodyScreening

Komplex PhyDoArt® egészségprogramokhoz most ingyenes gerincterhelés mérés.

Sportrehabilitáció

Profi sportolók rehabilitációja sportbiztosítással is!

Komplex gerincfelmérés

Egyénre szabott 3 dimenziós mozgásszervi vizsgálatok, mozgásminta szűrések.

Medical Flossing

Innovatív sportolói rehabilitáció a profi nemzetközi sportban is központunkban.

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.