+36 1 790 9900 | « Ügyfélszolgálat: 900 - 1800.  SMS chat: +36 70 700 9419 | Nyitvatartás »
  
Kosár
0 Termékek - 0 Ft
A kosara üres!
Tájékoztató az online megrendelések fizetési lehetőségeiről

Webáruházban leadott megrendeléseinek fizetési módját Önnek van lehetősége kiválasztani, illetve a csomag kiküldéséig módosítani. A következő fizetési módok közül választhat:

1.) Utánvétes fizetés: A megrendelt terméket a Megrendelő kézhezvételekor fizeti. Megrendelés végösszegéről egy proforma számlát állítunk ki, melyet email levélben továbbítunk a Megrendelő részére. Ezzel egyidőben a megrendelt árut elkészítjük és a futárnak átadjuk, melyről értesítjük a Vásárlót. Szállítási idő a megrendelést, ill. visszaigazolást követően 2-3 munkanap.

2.) Előrefizetés banki átutalással: A megrendelt terméket a Megrendelőnek előre kell fizetnie. A megrendelés végösszegéről proforma számlát továbbítunk az Ön email címére. A számla összegét a megrendelés leadását (azaz a szerződéskötést) követő 5 munkanapon belül kell átutalni a PhysioGroup által megadott számlaszámra. A megrendelt árut a fizetés jóváírásáig a PhysioGroup lefoglalja a Megrendelő/Vásárló számára. A fizetési határidő eredménytelen letelte után a rendelését sajnos már nem tudjuk figyelembe venni. A kiszállítás csak a fizetés beérkezése után történik. A banki átutalások "Közlemény" rovatában kérjük tüntesse fel a visszaigazolásban közölt proforma számla sorszámát. Ennek alapján azonosítjuk befizetését. Ezt a sorszámot a proforma számla jobb felső sarkában találja. 

3.) Személyes átu átvétel: A webáruházban leadott megrendeléseket a megrendelés leadásának napjától számított 72 órán belül személyesen át tudja venni szaküzletünkben. Ebben az esetben kiszámlázott szállítási költség nincs. Azonban felhívjuk figyelmét, hogy a helyszínen 2018. május 02-től megszűnik a készpénzes fizetési lehetőség. Ebben az esetben előreutalás szükséges a személyes átvételhez.

4.) Előre utalás Paypal használatával: A megrendelt terméket a megrendelőnek előre kell fizetnie. A számla összegét a szerződéskötést követő 5 munkanapon belül kell átutalni a PhysioGroup által megadott email cím használatával. A megrendelt árut a fizetés jóváírásáig a PhysioGroup lefoglalja a Megrendelő/Vásárló számára. A fizetési határidő eredménytelen letelte után a rendelését sajnos már nem tudjuk figyelembe venni. A kiszállítás csak a fizetés beérkezése után történik. A banki átutalások "Közlemény" rovatában kérjük tüntesse fel a visszaigazolásban közölt, proforma számla GRO előtaggal kezdődő sorszámát. Ennek alapján azonosítjuk befizetését. Ezt a sorszámot a proforma számla jobb felső sarkában találja. 

 

Megjegyzés: Miután virtuális kosarába helyezte a vásárolni kívánt terméket/termékeket, a megrendelés folyamatában Ön kiválaszthatja a szállítási módot és a fizetési módot. A szállítási mód meghatározza a számla végösszegét, ezért kérjük ügyeljen arra, hogy a szállítási mód (utánvétel, előre utalás, Paypal használattal történő fizetés, vagy személyes átvétel) megfelelően legyen kitöltve, mert ezt vesszük figyelembe a szállítás összegének kalkulálásakor. Részletes szállítási díjak itt találhatók.

Átutalásos fizetés esetén bankszámla számunk: 

MKB BANK:  10300002-10656829-49020019

OTP BANK: 11712004-22463986-00000000

 

Virtuális megrendelések feldolgozása

Webáruház megrendeléseit munkanapokon 9:00 - 18:00 óra közötti időpontokban dolgozzuk fel. Ezalatt ellenőrzésre kerülnek a megrendelt termékekhez tartozó árak, az aktuális, időszakonként változó kedvezmények, a jogosultságok (PhysioVit hallgatói kártya 15%, PhysioVit Egészségkártya 10%, RunCard kártya 15%, Spuri aranykártya 10% engedmények). Ezt követően igazoljuk vissza megrendelését.

Hétvégén, vagy munkaszüneti napokon leadott megrendelések az adott hétvégét, vagy munkaszüneti napot követő első munkanapon kerülnek feldolgozásra.

 

 

Megjelent: 13040 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.