+36 1 471 1435, +36 1 790 9900 | « Ügyfélszolgálat: 900 - 1800. | Nyitvatartás »
  
Kosár
0 Termékek - 0 Ft
A kosara üres!
Általános Vásárlási és Szerződési Feltételek

ELEKTRONIKUS VÁSÁRLÁS

Elektronikus szolgáltatásunk kibővítésével lehetővé vált az Ön számára, hogy elektronikus úton, a nap 24 órájában meg tudja rendelni termékeinket. Webáruházunkban (ezalatt továbbiakban értendő a www.physio-vit.net honlap) a vásárlás egyszerű, rendszerünk könnyen kezelhető mindenki számára.  Az Ön által megvásárolni kívánt terméknél található buttonra kattintva, a kiválasztott termék belekerül egy virtuális kosarába. Ezt követően a Vásárló tovább nézelődhet termékeink között. Amennyiben több terméket szeretne vásárolni, kosarába egy gombnyomással behelyezheti az újabb kiválasztott terméket. A megvásárolni kívánt termékek mennyiségét közben is és utólag is tudja módosítani. Több termék megrendelése esetén felhasználó barát rendszerünk, a Vásárló által kiválasztottakat egy listán rendezve sorolja fel és küldi el számunkra. A kiválasztást követően rendelést a Vásárlónak meg kell erősítenie. A megerősítésnél meg kell adni a házhoz szállításhoz szükséges adatokat (név, szállítási cím, fizetés formája stb.)! Fontos, hogy a valóságnak megfelelőek legyenek! Ezeket bármikor lehetőség van módosítani, frissíteni a felhasználói fiókban.

Kérjük, amennyiben vásárolni kíván webáruházunkból, figyelmesen olvassa el vásárlási feltételeinket. Kizárólag abban az esetben vegye igénybe termékvásárlási szolgáltatásunkat, amennyiben annak minden pontját elfogadja és azt Önre nézve kötelező érvényűnek tekinti. Megrendelés elküldésével az Általános Vásárlási és Szerződési Feltételek elfogadását elismeri, Önre nézve kötelező érvényűnek tartja, ettől kezdve Ön ( továbbiakban Vásárló) és a Szolgáltató (PhysioGroup Kft.) közötti szerződés létrejön.

 

A PhysioGroup Kft ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSES FELTÉTELEI a www.physio-vit.net oldalon elérhető online áruházra vonatkozóan | Kiadás: 2014.12.19.

Az oldalon üzemeltetett webáruház ajánlatok szolgáltatója és az Ön szerződéses partnere a PhysioGroup Kft.

Címe: 1035 Budapest, Szentendrei út 10. Cégjegyzékszám: 01-09-997735 | Adószám: 24248916-1-41 |

Ügyfélszolgálatok elérhetősége telefonon: +36 1 471 1435 |  +36 1 607 3219 |  +36 70 945 8877

Ügyfélszolgálatok elérhetősége elektronikus formában:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  |   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ügyfélszolgálatunk elérhetősége személyes ügyintézéshez:  PHYFO POINT Sportrehabilitációs szaküzlet és bemutatóterem,1143 Budapest, Hungária krt. 130.

Ügyvezető: Kanyó Ildikó

 

SZÁLLÍTÁSI IDŐ

A megrendelt termékek szállítási határideje terméktől függően változó. Szállítási idő 1-3 munkanaptól 5-14 munkanapig terjedhet. Minden esetben értesítjük a megrendelőt az áru pontos kiküldésének idejéről Emailben, a rendeléskor megadott Email címre.

Amikor a terméket elszállította tőlünk a futárszolgálat, frissítjük megrendelésének állapotát és ezzel egyidőben megküldjük Önnek a fuvarlevél számát, a megrendeléshez tartozó számlát (külön emailben, letöltő link segítségével), a megrendelt csomag értékének összegét (utánvételes rendelés esetén), valamint a futárszolgálat telefonszámát, melyen keresztül Ön érdeklődhet folyamatban lévő megrendeléséről. Megrendelésének aktuális állapotáról az Email levélen kívül belépést követően is tájékozódhat. Amennyiben Ön citromail, vipmail, indamail levelező rendszert használ és ezt adja meg a regisztrációnál is, előfordul, hogy elakad a csomag állapotát jelző fontos levél. Ezért amennyiben módja és lehetőség van rá, kérjük adjon meg egy alternatív Email címet is, melyen keresztül manuálisan tudjuk Önt értesíteni !Amennyiben a termék megrendelésétől számított 4 munkanapon belül nem kap tőlünk értesítést a szállítási idő meghosszabbodásával kapcsolatban, de a terméket még nem kapta kézhez, bejelentkezést követően pedig nem látja rendelésének állapotát, abban az esetben kérjük hívjon minket a következő telefonszámon: +36 70 945 8877, +36 1 607 3219, vagy írjon nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy info@physiogroup.net Email címek valamelyikére.

Csomag átvétele: A csomag munkanapokon 8:00 és 18:00 óra között kerül kiszállításra. A kiszállítás órában mért pontos időpontján nem tudjuk előre meghatározni. Ezért csak olyan szállítási címet adjon meg a megrendelés során, melyen keresztül Ön, vagy Ön által megbízott személy hétfőtől péntekig át tudja venni a csomagot. Kérjük továbbá, hogy a könnyebb csomagátadás érdekében egy működő telefonszámot adjon meg, melyen keresztül kézbesítés előtt a futár elérheti Önt, vagy az Ön által megbízott személy. Sikertelen kézbesítés esetén a csomag visszakerül az eladóhoz, azonban az eladó a sikertelen kiszállítás költségét, a visszaszállítás díját a Vásárlóra terheli.

 

SZÁLLÍTÁSI ÉS KEZELÉSI KÖLTSÉG

A szállítási költség a megrendelt termék súlyától és a választott fizetési módtól függően változik. Belföldi szállítás esetén aktuális árkategóriánk a következő:

Utánvétel: Az utánvéttel történő fizetés esetén további +400 Forint kerül felszámításra, mely összeg a megrendelési folyamat során hozzáadódik a termék árához és ezt a fizetendő végösszeg tartalmazza.

 • 1 kg - 4 kg-ig 1100 Forint (nettó) + 400 Forint
 • 4 kg - 10 kg-ig: 1800 Forint (nettó) + 400 Forint
 • 11 kg - 15 kg-ig: 2400 Forint (nettó) + 400 Forint

Banki átutalás - Előreutalás:

 • 1 kg - 4 kg-ig 1100 Forint (nettó)
 • 4 kg - 10 kg-ig: 1800 Forint (nettó)
 • 11 kg - 15 kg-ig: 2400 Forint (nettó)

Külföldre szállítás esetén ezek az árak nem érvényesek. Ebben az esetben kérjük megrendelés előtt kérjen tőlünk tájékoztatást az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Email címek valamelyikén keresztül.

 

CSOMAG ÁTVÉTELE

Kérjük a csomagot átvétel előtt vizsgálja meg! Ellenőrizze, hogy a csomag szállítása közben történt sérülés, vagy sem. Amennyiben igen, átvétel előtt készíttessen erről jegyzőkönyvet. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

 

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS

A megrendelt termékek a PhysioGroup raktárából kerülnek kiszállításra. Csomag futárszolgálatnak történő átadását követően frissítjük megrendelésének állapotát, amely során elküldjük a Futárszolgálat elérhetőségét, a csomag fuvarlevél számát, melynek alapján Ön, mint Vásárló tájékozódhat az áru aktuális útjáról. Amennyiben technikai okok miatt nem kapott tőlünk elektronikus levelet, kérjük lépjen be a Felhasználó nevével rendszerünkbe és úgy ellenőrizze megrendelését, vagy hívjon minket a honlapon közzétett időpontokban a +36 70 945 8877, +36 1 607 3219 telefonszámok valamelyikén a nyitvatartási időkben (H-P: 9:00-18:00).

 

FIZETÉSI FELTÉTELEK

Utánvétes fizetés: A megrendelt terméket a megrendelő kézhezvételekor fizeti. Csomagküldés a megrendelést követően 2-3 munkanap.

Előrefizetés banki átutalással: A megrendelt terméket a megrendelőnek előre kell fizetnie. A számla összegét a szerződéskötést követő 5 munkanapon belül kell átutalni a PhysioGroup által megadott számlaszámra. A megrendelt árut a fizetés jóváírásáig a PhysioGroup lefoglalja a vásárlószámára. A fizetési határidő eredménytelen letelte után a rendelését sajnos már nem tudjuk figyelembe venni. A kiszállítás csak a fizetés beérkezése után történik.

Személyes átuátvétel: 2015. júliustól a webáruházban lleadott megrendeléseket a megrendelés leadásának napjától számított 1 munkanap múlva személyesen át tudja venni szaküzletünkben.

A banki átutalások "Közlemény" rovatában kérjük tüntesse fel a visszaigazolásban közölt, 15 karakterből álló, személyre szabott kódszámot. Ennek alapján azonosítjuk befizetését. Ezt a sorszámot a számla jobb felső sarkában találja. A számla kiegyenlítése után küldjük a megrendelt terméket. Szállítási idő ebben az esetben is - a csomag kiküldésétől számított - kb. 1 - 2 munkanap, max. 3 munkanap.

Megjegyzés: Miután virtuális kosarába helyezte a vásárolni kívánt terméket (termékeket), a megrendelés folyamatában Ön kiválaszthatja a fizetési módot. Banki átutalás esetén a lehetősége van banki adatok megadására, ez azonban nem kötelező! Ön választhatja a banki átutalást, saját banki adatainak megadása nélkül is. Részletek a következő linken: Virtuális megrendelés lépései

Átutalásos fizetés esetén bankszámla számunk

  10300002-10656829-49020019

 

MEGRENDELÉS FELDOLGOZÁSA Webáruház megrendeléseit munkanapokon 9:00 - 18:00 óra közötti időpontokban dolgozzuk fel. Ezalatt ellenőrzésre kerülnek a megrendelt termékekhez tartozó árak, az aktuális,  időszakonkénk változó kedvezmények, a shopper csoportok. Ezt követően igazoljuk vissza megrendelését.

Hétvégén, vagy munkaszüneti napokon leadott megrendelések az adott hétvégét, vagy munkaszüneti napot követő első munkanapon kerülnek feldolgozásra.

 

JOGI ÉS E-KÖRNYEZET

Webáruházunkból történő vásárlásokat az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény Ektv. továbbá a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) Korm.rendelet, a fogyasztóvédelemről szóló 1997.évi CLV. törvény, valamint a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959.évi IV.törvény szabályozza.

 

E-SZERZŐDÉS

Az e-szerződés megkötésének, illetve magának a szerződésnek a nyelve a magyar. A szerződéskötéshez szükséges, egymásra épülő technikai lépéseket a rendszer automatikusan kínálja fel vásárlóinknak. A folyamatot a vásárló a megrendelés elküldéséig bármikor megszakíthatja. A megrendelés elküldését megelőzően vásárlóinknak lehetősége nyílik az általa bevitt adatokat ellenőrizni és az esetleges adatbeviteli hibákat javítani. Vásárlónk által elküldött megrendelésről a vásárlóinknak egy emlékeztetőt küldünk e-mailben ( függő státusszal). A megrendelésétől számítva 24 órán belül kollégánk felveszi a kapcsolatot (Emailben vagy telefonon) a Vásárlóval, ekkor Szolgáltatónak és Vásárlónak lehetősége van a termékekkel/szállítással kapcsolatos további adatok egyeztetésére. Amennyiben ez a megrendelés elküldésétől számított 72 órán belül sem érkezik meg, vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól. A megrendelés és a visszaigazolás útján létrejött e-szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül, amit a Webáruház iktat és archivál. A szerződő felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseiket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben tárgyalásos úton nem lehetséges a jogvita rendezésére, szerződő felek értékhatártól függően a illetékes Bíróság kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.

 

ELEKTRONIKUS SZÁMLA/POSTAI ÚTON TOVÁBBÍTOTT SZÁMLA

Vásárlóink részére a számlázást elektronikus formában végezzük. Ennek értelmében megrendelés/csomag kiküldés után  24 órán belül Emalben küldjük a megrendeléskor leadott számlázási címmel a számlát. Ennek érdekében kérjük működő Email címet adjon meg regisztráció során. Amennyiben a megrendeléstől számított 4 munkanapon belül nem kap tőlünk elektronikus számlát Email címére, hívjon minket a következő telefonszámok valamelyikén: +36 70 945 8877, vagy +36 1 607 3219

 

ÁRUTÁJÉKOZTATÓ, HASZNÁLATTAL KAPCSOLATOS ÚTMUTATÓ

Webáruházban minden forgalmazott áru képe és lényeges tulajdonságait feltüntető termékleírása megtalálható. Amennyiben a webáruházunkban található bármely áru minőségével, alapvető tulajdonságával, használatával, használhatóságával kapcsolatban, a portálon közölteknél több információra van szüksége, kérjük, forduljon bizalommal munkatársainkhoz. Az írásbeli tájékoztató tartalmazza a vállalkozás azonosításra alkalmas adatai mellett, a kiválasztott termék lényeges jellemzőit, az árát, esetleges szállítási illetve postaköltségét, továbbá a szállítás és teljesítés feltételeit, tájékoztatást a fizetési-, és egyéb szerződési-, feltételekről, továbbá az elállás jogáról.

A forgalmazott termékek magyar nyelvű árutájékoztatóját és használati utasítását az áruhoz mellékeljük. Ha véletlenül nem kapná kézhez az áruval együtt a kötelező használati utasítást, azt azonnal – mielőtt az árut használatba veszi – jelezze nekünk és pótoljuk.

Termékeink használatához sok esetben terapeuta felügyelete, tanácsa, szaktudása szükséges, aki ismeri az adott problémát, melyre a termék alkalmazható. Termékeink használata az általunk indított továbbképzésekhez kötött, ezért feltételezi a vásárló előképzettségét is. Amennyiben Ön nem terapeuta, de szeretne vásárolni termékeinkből fontos, hogy használat előtt kérje ki saját kezelője véleményét a megvásárolt termék pontos és precíz használatával kapcsolatosan.


GARANCIA, VEVŐ ELÁLLÁSI JOGA

Webáruházunk kizárólag jó minőségű, hibátlan termékeket forgalmaz. Az egyes termékek forgalmazása mindenben megfelel a hatályos magyar jogi előírásoknak.

Amennyiben vásárlónk természetes személyként regisztrált,  és vásárolt, akkor a szerződéstől számított 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Az elállás joga attól a naptól kezdődően gyakorolható, amikor a vásárló az árut átvette. A Vevő elállási jogát a fentiekben meghatározott határidőn belül az Eladóhoz (továbbiakban PHYSIOGROUP) Emailben és Postai úton eljuttatott írásbeli nyilatkozattal gyakorolhatja. Az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségek a vásárlót terhelik. Ezért a termék nem adható fel utánvétellel, vagy portóval.

Webáruházunk az áru ellenértékét legkésőbb az elállást követő 30 (harminc) napon belül téríti vissza. Vásárlónk nem gyakorolhatja az elállási jogát:

 • Olyan áru értékesítése esetén, amely a vásárló személyéhez kötött, illetve amelyet a vásárló kifejezett utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő.
 • Vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza, ha a csomagolást a vásárló már felbontotta és egy viszonylag nagy részét elhasználta!
 • Amennyiben a Vevő eláll a szerződéstől, köteles visszaszolgáltatni minden, eredetileg a termékhez mellékelt és átvett tételt.
 • Erről részletesebb tájékoztatót a következő linken olvashat: http://www.nfh.hu/magyar/hasznos/vasarlas/internetes/elallasi_hianya.html

Ha a Vevő a visszaküldött termékhez nem mellékel mindent, és a csomagolás nem az eredeti, akkor PhysioGroup fenntartja magának a jogot arra, hogy a hiányzó tételekért díjat számítson fel a Vevőnek. A PhysioGroup továbbá fenntartja magának a jogot arra, hogy az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő káráért díjat számítson fel a Vevőnek.

Elállási joggal kapcsolatos részletes tájékoztatónkat ide kattintva töltheti le honlapunkról.

Nem árazott termékek esetében a termék ára felől érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

SZAKSZERŰ HASZNÁLAT

Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy a termékek szakszerűtlen használatából eredő károkért a honlap tulajdonosa, üzemeltetője, valamint a webáruház eladója nem vállal felelősséget!

 

HÍRLEVÉL SZOLGÁLTATÁS

A regisztráció, valamint a megrendelés során elfogadja, hogy időszakonként tájékoztatót küldjünk aktuális kedvezményekről, új termékekről, a termékekhez kapcsolódó tájékoztatókról és egyéb szolgáltatásainkról. Amennyiben Ön nem kéri hírlevelünket, ezt többféle formában lemondhatja:

 • 1.) Weboldalunkon keresztül az "Elektronikus hírek" menüpont alatt, nevének és Email címének megadásával, majd a "Lemondás" gombra kattintással.
 • 2.) Vagy írjon egy lemondó levelet az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy az  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címünkre. Amint megkaptuk elektronikus levelét azonnal töröljük Ön adatbázisunkból és nem kap tőlünk továbbiiakban tájékoztatót, elektronikus híreket.

 

ÁLTALÁNOS ELÉRHETŐSÉGEK

1.) Elektronikus levelezési címek:

 • Általános kérdések, tájékoztatók, képzési információk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Képzési központ - pénzügyek: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Jelentkezések: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • OnlineShop: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Akadémia: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

2.) Telefonos elérhetőségek:

 • Telefon: +36 1 471 1435 +36 1 607 3219
 • Mobil: +36 70 945 8877

3.) Ügyfélszolgálati idő:

 • Hétfőtől-Péntekig: 9:00-18:00
 • Szombat: 9:00-11:00 (online megrendelés és feldolgozás nincs)
 • Vasárnap: zárva (megrendelés és  feldolgozás nincs)

Ügyfélszolgálat: http://www.physio-vit.net/index.php/impresszum

 

PHYFO POINT SZAKÜZLET

Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, arra, hogy az online leadott rendeléseket szaküzletünkben is át tudja venni. Csak abban az esetben tudjuk biztosítani a webáruház akcióit, ha a megrendelési folyamat az online felületen megvalósul. Személyes átvétel szándékát kérjük, hogy jelezze felént a megrendelés "Megyjegyzés" rovatában és ebben az esetben nem számolunk fel szállítási költséget.

Személyes átvételi igény esetében raktárunkból szaküzletünkbe szállíttatjuk a csomagot és Ön személyesen a megrendelés leadásától számított 24 óra múlva átveheti a termékeket készpénzes fizetés ellenében.

Szaküzletünk címe, ahol a termékátadás történik: 1143 Budapest, Hungária krt. 130.

 

Megjelent: 10549 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.