+36 1 790 9900 | +36 21 2525 207 | « Online ügyfélszolgálat: 900 - 1800 | Nyitvatartás »
  
Kosár
0 Termékek - 0 Ft
A kosara üres!

Elemek megjelenítése címkék szerint: webinár

A PhysioVit 2020. márciusban megindította a digitális oktatást szinte minden szakmai továbbképzése esetében. Mindez számos tanulási lehetőségeket ad Önnek.

 • 1.) Kevesebbet kell távol lennie otthonától, munkahelyétől.
 • 2.) Nem kell szabadságot kivenni azért, hogy Budapestre utazzon és részt vegyen több napos szakmai továbbképzésen, amely néha hétköznapokon van. Ezzel utazási és szállásköltséget is spórolhat.ű
 • 3.) Tanulási időszak kényelmesen, rugalmasan igazítható az Ön szabadidejéhez.
 • 4.) Csak egy számítógép és internet csatlakozás szükséges hozzá.

Mégis hogyan mindez? Nézzünk bele a PhysioVit Online Campus működésébe.

 • 1.) 2019. január-2020. március - Online tanuló felületünk ebben az időszakban biztosította a tanfolyami anyagok letöltését, illetve kettő modul közötti időszakban a tanulócsoportok számára oktatóval közös kommunikációt, hiánypótlást, vagy éppen a tapasztalatok átadását.
 • 2.) 2020. márciustól (COVID19 miatti járványügyi veszélyhelyzet miatt) a digitális felület már minden szakmai továbbképzés esetében elméleti tudásanyag átadását teszi lehetővé. Így a továbbképzésünket választó szakember eldöntheti, hogy részt vesz nálunk képzésen a klasszikus értelemben elméleti és gyakorlati előadásokon a megszokott, a személyes megjelenéssel járó formában. VAGY: Elméleti síkú ismereteit megszerzi a digitális tanulófelületnek köszönhetően. Majd a gyakorlati órákat végzi el személyes megjelenés útján. Ahol a manuális technikai ismeretek és készségek megtanulása, a finom mozdulatok és terápiás fogások elsajátítása kiemelt szempontunk.

Minden szakmai továbbképzésnél a jelentkezési lapon kell majd kiválasztani a képzési formát:

 • 1.) Klasszikus tanfolyami modell - Amikor elméleti és gyakorlati órákat is személyes megjelenés során hallgatják a résztvevők.
 • 2.) Digitális tanfolyami modell - Amikor elméleti alapokat az online térben szerzi meg, majd a gyakorlati ismereteket a személyes megjelenés során a résztvevő.

 A PhysioVit hallgatói kártya mindkét képzési modell esetében biztosítja a tulajdonosa számára a képzési kedvezményeket. Erről részletek itt tekinthetők meg.

 

ÚJ TÉMAKÖRÖK ÉS ÚJ ELŐADÓI FORMA - LIVE Webinár képzések

Nem azonosak a klasszikus szakmai továbbképzések témaköreivel. Új területek, új ismeretanyagok megszerzését biztosítja a LIVE videókat közvetítő modern rendszerünk.

Egészségügyi és sporttudományi szakemberek részére felhasználói alapismeretek megszerzését biztosító előadások betekintést adnak a választott témába. Abban az esetben javasoljuk, ha ismeret bővítés mellett tanfolyami tematikát is szeretne megismerni, de még nem döntötte el, hogy pontosan melyiket.

A webinár alkalmával betekintést adunk a craniomandibuláris diszfunkciók terápiája, a craniosacrális terápia, a fájdalomterápia és fájdalom - manageremt, a meridián-modell, a neurofiziológia, a porcrehabilitáció, a medical flossing haladó, a viscerális osteopathia, a fascia disztorziós modell gondolkodásmódok, az atlasterápia, a neurofasciális terápia területeibe.

Ezek az online megszerezhető ismeretek a már meglévő tudásanyag bővítését célozva a rehabilitációban alkalmazott terápiák széles körű látásmódját biztosítják a panaszok háttereinek jobb megértése, valamint az alkalmazott terápiák hatékonyságának bővítését célozva meg.

Módosult az online jelentkezési lap a következő fejezettel:

Milyen tanulási formában szeretné az elméleti és gyakorlati előadásokat hallgatni?

Járványügyi veszélyhelyzet után a PhysioVit megtartja a COVID19 idején minden meghirdetett szakmai továbbképzésére vonatkozó oktatási formáit. Ezt azt jelenti, hogy a hozzánk képzésre érkező szakember eldöntheti, hogy:

 • 1.) az elméleti és a gyakorlati órákat a veszélyhelyzet után a klasszikus formában szeretné megismerni személyes megjelenés mellett, VAGY
 • 2.) az elméleti tananyagot online, un. digitális oktatási rendszerben folytatja és sajátítja el, ahol az előadásokat (videó és live) webinár, vagy az Online Campusban kialakított felhasználói profilon keresztül hallgatja és a gyakorlati órákat pótolja a személyes megjelenéssel. Ez utóbbi azt jelenti, hogy az oktatás a klasszikus megjelenés során lerövidül, mert csak gyakorlati előadások miatt kell a PhysioVit képzési helyszínén megjelenni.
 • 3.) Csak webinár (Ennek megfelelő téma alapján, melynek aktuális listája itt található.)

A veszélyhelyzet fennállása idején ennek a bekezdésnek kitöltése nem kötelező, mert jelenleg szakmai továbbképzéseink minden esetben a 2. pont szerint zajlanak. Live webinárok pedig, melyek újdonságként biztosítanak ismeretanyagot szintén elérhetők és választhatók. Webinárhoz gyakorlati óra nem tartozik, így a személyes megjelenést nem kell a webinárok esetében pótolni.) Kérdése van ezzel kapcsolatban? Hívja a +36 70 311 1094, vagy +36 21 2525 207 telefonos ügyfélszolgálatunkat.

Hogyan szeretné az előadásokat hallgatni?(ez szabadon választható)
Elméleti és gyakorlati előadásokat egyaránt személyes megjelenéssel a klasszikus tanfolyami modell szerint.
Elméleti órákat a digitális térben, gyakorlati órákat pedig a klasszikus modell szerint.
Kategória: Képzési szabályzat

A porc egy élő szövet. Nagyon fontos szerepe van az ízületek működésében, a terhelések elvezetésében, ízületi mozgások közben fellépő súrlódások csökkentésében. Életünk során a porcszövet kopik és ez gyakran visszafordíthatatlan változásokat okozva fájdalmat, mozgáskorlátozottságot vált ki. Speciális rehabilitációs szemlélettel, egyedi MRI felvétel által analizált károsodás mértéke szerint előírt lokális és globális tréningprogramok kidolgozása a célzott rehabilitációban fontos szempontunk.

A témában indított webinár ezen speciális világba nyújt betekintést az érdeklődők számára és mutat újdonságokat, amely az eddigi gyógytorna-programokat teljesen átértelmezi és új alapokra helyezi majd.

 

Néhány részlet a 4 órás (max. 4,5 óra) LIVE webinár tartalmából:

 • Kötőszövet.
 • Ízületi porcok - Chondrocyta, matrix, kollagén.
 • Kollagénszintézis - Intra- és extracelluláris fázisok.
 • Porcszöveti zónák - feladatuk, sajátosságaik.
 • Porctáplálkozás.
 • Synovia és speciális tulajdonságai.
 • Porckárosodások.
 • Porcrehabilitáció - Szöveti analízisek alapján.
 • Tréningtervezés a porckárosodás helye és típusa alapján.

Ezekre és még sok egyéb hasznos ismeretekre tehet szert minden egészségügyi és sporttudományi területen aktívan tevékenykedő résztvevő.

 

Regisztráljon egy helyet és ismerje meg a modern szemléletű rehabilitációs programot! Ezzel garantáltan új szemléletre helyezi eddigi edzésprogramjait, gyógytorna gyakorlatait!

 

Webinár ára: 19.900 Ft (PhysioVit Card használattal 9.900 Ft).

Előadás dátuma és időpontja (minden időpont szabadon választható).  Jelentkezési lehetőség a webinár képzésre itt....

 • 2020. november 15. (Előadás kezdete: 9:00 óra) - Ez az előadás még rendelkezik szabad helyekkel.

Webinár helyszíne: PhysioVit WEBINÁR SZOBA - A webinár szobához való hozzáférés érdekében egy jelszót és egy linket küldünk majd Emailben. Ez biztosítja az egyedi és biztonságos belépést. Minden előadáshoz más link és más jelszó köthető, így egy felhasználó csak egy linket használhat majd, amely biztosítja a felhasználó és az előadó közötti kommunikációt is.

 

A rendezvényre előzetes regisztrációra van szükség az Online tanfolyami jelentkezési lapot kell hozzá beküldeni.

 

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.