+36 1 790 9900 | « Ügyfélszolgálat: 900 - 1800.  SMS chat: +36 70 700 9419 | Nyitvatartás »
  
Kosár
0 Termékek - 0 Ft
A kosara üres!
szerda, 11 Június 2014 00:13

Tandíjfizetési információk

A választott továbbképzések tandíja az Általános képzési feltételekben megadott szabályzatnak megfelelően a következő formákban fizethető:

1.) Készpénz: A PhysioVit Rehab Akadémián működő ügyfélszolgálatunkon személyesen végezhető fizetési forma. A továbbképzés visszaigazolásában megküldött proforma számlát a személyes ügyintézés és tandíjfizetés alkalmával feltétlenül hozza magával.

2.) Banki átutalás: A továbbképzések tandíját PhysioVit Nemzetközi Oktatási- és Terápiaközpont Kft. részére a következő bankszámlaszámok valamelyikére kérjük befizetni vagy utalni:

  • Tandíjfizetés forintban (átutalásos) - OTP BANK: 11712004-22463979-00000000
  • Tandíjfizetés forintban (átutalásos) - SBERBANK: 14100206-23269160-71000003 

 

3.) Paypal: Tandíj fizetés PayPal rendszeren keresztül is lehetséges! Egyszerűen, hatékonyan és gyorsan!  Ebben az esetben a Jelentkezési lap "Megjegyzés" rovatában kérjük jelezze a PayPal használat igényét és a visszaigazolásban megküldjük az utaláshoz szükséges Email címet. Csak abban az esetben választható, ha a befizetés Euróban (€) történik.  

A banki átutalások és Paypal fizetések "Közlemény" rovatában kérjük tüntesse fel a visszaigazolásban közölt, 10, vagy 9 karakterből álló, személyre szabott kódszámot (pl. D-VIT-XXXX). Ennek alapján azonosítjuk befizetését.

Jelentkezése akkor válik elfogadottá, amikor a jelentkezést követő 2 héten belül a választott továbbképzés részvételi díjának 30%-a megérkezik a PHYSIOVIT Nemzetközi Oktatási- és Terápiaközpont Kft. bankszámla számára és Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Email címünkre megkapjuk az előképzettséget igazoló Oklevél/Diploma/Bizonyítvány másolatát. Amennyiben Ön egyetemen, főiskolán tanul és hallgatóként vesz részt képzésünkön, abban az esetben a tanulmányi osztály által kiállított un. hallgatói jogviszonyt igazoló dokumentum továbbítása szükséges.

Amennyiben részletfizetést kér, vagy több modulos képzésre jelentkezik, abban az esetben "Általános Képzési Feltételek 3/B. pontja tartalmazza az Önre vonatkozó fizetési tájékoztatókat. Amennyiben a tandíjat egy összegben törleszti, abban az esetben az "Általános Képzési Feltételek 3/A. pontja érvényes.

A választott továbbképzés tandíjának teljes befizetése (beleértbe a részletfizetés utolsó részletét) a meghirdetett dátum előtt kb. 3 héttel történjen meg. Amennyiben a befizetés megtörtént, a "Közlemény" rovatban feltüntette az Önre vonatkozó 15 karakterből álló sorszámot, elküldte részünkre az előképzettség igazolását, egyéb adminisztrációs teendője nincs. Szeretettel várjuk Önt a képzésre, a visszaigazolásban megadott információk szerint!

 

Kategória: Képzési szabályzat
péntek, 05 Augusztus 2011 23:32

Részletfizetés részletei

Minden képzésünk esetében részletekben történő fizetés lehetőségét biztosítjuk Hallgatóink számára. A kedvező részletek elérése érdekében javasoljuk, hogy a kiválasztott képzés kezdeti dátumához viszonyítva adja le jelentkezését. Amennyiben 2-3 hónappal a meghirdetett képzés előtt jelentkezik, abban az esetben szabadabb választási lehetősége van a részletek összegét illetően. Időtartamra tekintettel Ön választhatja a kisebb összegű, több részletes fizetési formát, vagy a nagyobb összegű fizetésre irányuló variációt.

Például:

1.) 2 hónap időtartamra vonatkozóan

  • Kiválasztott képzés - Dorn terápia és Breuss masszázs
  • Képzés kezdete és jelentkezés leadása közötti időtartam 2 hónap
  • Választható részletfizetés: 6x13.500  Forint, vagy 3x27.000 Forint

2.) 1 hónap időtartamra vonatkozóan

  • Kiválasztott képzés - Dorn terápia és Breuss masszázs
  • Képzés kezdete és jelentkezés leadása közötti időtartam 1 hónap
  • Választható részletfizetés: 2x40.500 Forint

 

Részletfizetés adminisztrációs költsége, amely a kiválasztott képzéshez tartozó tandíjon felül fizetendő: 2.000 Forint

Részletfizetési szándékot a jelentkezési lapon fel kell tüntetni. Csak az a jelentkező vehet részt a tanfolyamon, aki a részletfizetési kötelezettségének eleget téve, a tanfolyam meghirdetett időpontja előtt 3 héttel a részvételi díjat törlesztette! Részletfizetéssel kapcsolatos bővebb tájékoztatót Általános Képzési Feltételekben menüpont alatt talál részletes leírást.

Kategória: Képzési szabályzat

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.