+36 1 790 9900 | « Ügyfélszolgálat: 900 - 1800.  SMS chat: +36 70 700 9419 | Nyitvatartás »
  
Kosár
0 Termékek - 0 Ft
A kosara üres!
péntek, 05 Augusztus 2011 20:31

Vásárlás az Ön kívánsága szerint

Merüljön el a PHYFO® POINT világába és élvezze az internetes vásárlást előnyeit. Az online webáruházon túl mobiltelefonon, vagy szaküzletünkben is hozzájuthat sportrehabilitációs termékeinkhez. Az webáruházban kiválasztott terméket rendelheti otthonába, vagy akár üzletünkbe is. Utóbbi esetben a kiszállításért nem kell fizetnie. Mi szaküzletünkbe szállíttatjuk Ön pedig 72 órán belül átveheti díjmentesen. Vásároljon az Ön számára legkényelmesebb módon!

 

VÁSÁROLJON ONLINE ÉS VEGYE ÁT A TERMÉKET SZAKÜZLETÜNKBEN!

Szeretné megspórolni a szállítás költségeit? Vásároljon online webáruházunkban és kérje a megrendelt áru díjmentes kiszállítását üzletünkbe, ahol a recepciónál 24-72 órán belül azonnali átvételt biztosít Önnek. Egyszerű és kényelmes megoldással spórolhat, hiszen a szállítás költségét mi fizetjük. Csupán az adminisztrációs időt kell figyelembe vennie.

CSATLAKOZZON A PHYFO KLUBHOZ ÉS VÁLTSA BE TAGSÁGI DÍJÁT TERMÉKEKRE!

Szeretné kibővített szolgáltatásunkat igénybe venni, amely klubtagsághoz tartozó képzési kedvezményekkel, a tagsági díj termékekre vonatkozó beváltásával, állandó vásárlási kedvezményekkel jár? Ebben az esetben csatlakozzon és spóroljon egy egész éven át szolgáltatásaink igénybe vételekor.

VÁSÁROLJON ONLINE ÉS HASZNÁLJA AZ ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTÓ PHYSIOVIT CARD-OT!

Kapott már tőlünk PhysioVit® Card-ot? Amennyiben hallgatónk volt igényelje visszamenőleg kártyánkat. Használatával egész évben jelentős kedvezményekkel vásárolhat webáruházainkban, szaküzletünkben egyaránt.  Kártyakód megadásával történő vásárlásoknál rendelésenként több ezer forintot spórolhat.

RENDELJEN ONLINE ÉS KÉRJE SZAKEMBEREINK TANÁCSÁT ÜZLETÜNKBEN!

Kérdése van egy-egy termékkel, annak szakszerű használatával kapcsolatban? Nincs tisztában azzal, hogy mire kell figyelnie egy-egy termék megvásárlásakor? Térjen be PHYFO® üzletünkbe, ahol eladóink szívesen segítenek Önnek és garantálják a megfelelő termék megtalálását.

VÁSÁROLJON ONLINE ÉS VÁLASSZA VISZONELADÓI ÁRLISTÁNKAT!

Partnereink, viszonteladóink számára extra kedvezményeket biztosítunk. Viszonteladói körbe bárki csatlakozhat, aki szakképzett terapeutaként minőségi szinten tudja termékeinket értékesíteni, illetve korábban már részt vett termékhasználattal kapcsolatos oktatásunkon valamelyikén. Amennyiben szeretne csatlakozni kérje viszonteladói árainkat irodánkban!

CSATLAKOZZON A SZAKKÉPZETT KINEZIOTAPE TERAPEUTÁK CSAPATÁHOZ!

Webáruházunk, szaküzletünk kiemelt termékei a kineziológiai tapaszok. Amennyiben ezek használatát szeretné professzionális szinten elsajátítani, rendszeresen indított képzéseinken ezt megteheti. Ezáltal Ön is szakképzett terapeutává válhat majd!

REGISZTRÁLJON KEZELÉSEKRE ONLINE ÉS VEGYE IGÉNYBE EGÉSZSÉGKÁRTYÁNKAT!

Kapott már tőlünk PhysioVit® Egészségkártyát? Amennyiben igénybe vette gyógykezeléseinket, tréningek/terápiák valamelyikét, akkor Önnek is van egy ilyen lártyája. Használatával egész évben kedvezményekkel vásárolhat webáruházainkban, szaküzletünkben egyaránt. Kártyakód megadásával történő vásárlásoknál rendelésenként több ezer forintot spórolhat.

RENDELJEN ONLINE ÉS HASZNÁLJA A BIZTONSÁGOS KÁRTYÁS VÁSÁRLÁSOKAT!

Nem szeret készpénzzel fizetni? Egyszerűbb és gyorsabb megoldásnak tartja az online fizetéseket. Webáruházunkban bizonyos termékek esetében lehetőség van Barion, Paypal rendszerek használatával történő fizetések lebonyolítására. Csupán az adminisztrációs időt kell figyelembe vennie.

ÉRTESÜLJÖN HÍREINKRŐL APPLIKÁCIÓNK HASZNÁLATÁVAL!

PhysioVit® App letöltésével Ön áruházunkat közvetlenül okostelefonján, vagy táblagépén hordozhatja. Egyszerű és kényelmes megoldás, mely a vásárlás lehetőségét még könnyebbé teszi az Ön számára.

VÁSÁROLJON  ONLINE ÉS HASZNÁLJA KI A SPURI KÁRTYA KEDVEZMÉNYEIT!

Futók számára kiemelt eszközellátó vagyunk. Amennyiben Ön rendszeres futó és rendelkezik RunCard Club Europe, vagy Spuri Aranykártyával, akkor webáruházunkban, szaküzletünkben kedvezményesen juthat hozzá a futáshoz oly nélkülözhetetlen kineziológiai tapaszokhoz, önmasszázst biztosító SMR hengerekhez, sporttapaszokhoz, bandázsokhoz stb. Díjmentesen juthat hozzá eladóink által nyújtott tanácsadásokhoz!

VÁSÁROLJON ONLINE ÉS FOGLALJON KINEZIOTAPE RAGASZTÁST 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Termékeink vásárlásakor a használathoz tartozó tanácsadás díjmentes. Amennyiben a termék használata mellé a termékhez tartozó terápiás szolgáltatást is igénybe kívánja nálunk venni, abban az esetben 50% kedvezménnyel teheti meg szaküzletünkkel párhuzamosan működő referencia rendelőnkben.

VÁSÁROLJON ONLINE ÉS FIZESSEN ÜZLETÜNKBEN KÉSZPÉNZZEL!

Szívesen fizeti ki megrendelését készpénzzel? Nem bízik az online fizetési lehetőségekben? Vásároljon online webáruházunkban és kérje a készpénzes fizetési módot. Megrendelésének leadásától számított 72 órán belül az áru készpénzzel fizethető szaküzletünkben, vagy ha Ön a futárszolgálat általi kiszállítást választja, akkor a futárnak adhatja át a készpénzt.

VÁSÁROLJON ONLINE ÉS AJÁNDÉKOZZON TERMÉKET/SZOLGÁLTATÁST SZERETTEINEK!

Amennyiben Ön köszönetnyílvánításnak, születésnapi ajándéknak vagy meglepetésnek valami igazán egyedit adna, akkor a PhysioVit® Ajándékkártya tökéletes ajándék ismerősei, szerettei számára!

Kategória: Vásárlás
vasárnap, 12 Július 2015 02:32

Termékbeváltási pont

Szaküzletünkben 2015. július 1-től minden PHYFO® tag személyesen átveheti aktuális egyenlegének megfelelően, díjmentes választott aktuális havi termékeit. Amennyiben termékbeváltási szándékkal látogatja meg üzletünket, kérjük a következő dokumentumokat hozza magával:

 • PHYFO® klub tagsági visszaigazolás
 • PhysioVit® kártya
 • Korábban a klubban beváltott termékek listája és összege
 • Aktuális egyenlegéről visszaigazolás

Személyesen beváltható termékek:

 • Kintex™ Fitnessband
 • Kintex™ Sporttape 
 • Kintex™Theraputty  (terápiás erősítő gyurma)
 • Kintex™ Classic kineziológiai tape
 • Kintex™ Kids 
 • Kintex™ Crosstape
 • IQ TAPE™
 • Színes fascia lazító hengerek (SMR, Masszázshenger, masszázslabda)
 • BioBalance® kineziológiai tape
 • Saferlife® kineziológiai tape
 • Nasara® kineziológiai tape
 • BioBalance® crosstape

2016-ban a terapeuták kedvenc termékbeváltó helye, ezáltal díjmetes termékek megszerzését bitosító kedvelt lehetőséggé vált a PHYFO® klub.

Kategória: Vásárlás

A PHYFO® POINT webáruházak Vásárlói részére ügyfélszolgálati irodát működtetünk a PHYSIOVIT® Rehab Akadémia Kft.

Ügyfélszolgálati irodánk címe: 1143 Budapest, Hungária krt. 130., ahol nem csak telefonon, de személyesen is van lehetősége Vásárlóinknak a webshopokon keresztül leadott megrendelések átvételére (előreutalás esetén), illetve egyéb, a vásárlással kapcsolatos ügyintézési folyamatok elvégzésére.

Webshop beváltási pont: PhysioGroup Kft.

Címe: 1143 Budapest, Gizella út 51-57. (Bejárat a Hungária krt. felől: 1143 Budapest, Hungária krt. 130.)
Cégjegyzékszám: 01-09-997735
Adószám: 24248916-1-41 

Ügyfélszolgálat telefonos elérhetőségei:

Telefon:+36 1 471 1435 | +36 1 790 9900
Mobil: +36 70 945 8877 

OnlineShop ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége munkanapokon:

 • Hétfő: 9:00-18:00
 • Kedd: 9:00-18:00
 • Szerda: 9:00-18:00
 • Csütörtök: 9:00-18:00
 • Péntek: 9:00-18:00
 • Szombat-Vasárnap: ZÁRVA

PHYFO® POINT beváltási pont nyitvatartása:

 • Hétfő: 9:00-18:00
 • Kedd: 9:00-18:00
 • Szerda: 9:00-18:00
 • Csütörtök: 9:00-18:00
 • Péntek: 9:00-18:00
 • Szombat-Vasárnap: ZÁRVA
Kategória: Ügyfélszolgálat

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.