+36 1 790 9900 | « Ügyfélszolgálat: 900 - 1800.  SMS chat: +36 70 311 1094 | Nyitvatartás »
  
Kosár
0 Termékek - 0 Ft
A kosara üres!
csütörtök, 09 Július 2015 00:31

Jegyek és bérletek

» Korrektív és sportrehabilitációs tréningek havi bérlet helyett

PhyDoArt® PRÉMIUM, PLATINA, GOLD kártyával akár már havi 13.900 Ft-tól megvásárolhatók a 45 perces rehabilitációs és sportrehabilitációs tréningek. HOGYAN?

BÉRLET HELYETT PHYDOART® PRÉMIUM KÁRTYÁVAL ÉS MINIMUM 3 HÓNAP EGYSZERRE TÖRTÉNŐ FIZETÉSÉVEL.

13.900 Ft havi 4 alkalom *
19.900 Ft havi 6 alkalom *
26.900 Ft havi 8 alkalom *

BÉRLET HELYETT PHYDOART® PLATINA KÁRTYÁVAL ÉS MINIMUM 3 HÓNAP EGYSZERRE TÖRTÉNŐ FIZETÉSÉVEL.

21.900 Ft havi 4 alkalom *
24.900 Ft havi 6 alkalom *
29.900 Ft havi 8 alkalom *

BÉRLET HELYETT PHYDOART® GOLD KÁRTYÁVAL ÉS MINIMUM 3 HÓNAP EGYSZERRE TÖRTÉNŐ FIZETÉSÉVEL.

25.900 Ft havi 4 alkalom *
29.900 Ft havi 6 alkalom *
35.900 Ft havi 8 alkalom *

» Kombinált 90 napos VIP bérlet - 85.000 Ft

A bérletet csak egy fő (akinek a neve a bérleten szerepel) használhatja. A bérlet 90 naptári napig érvényes, melyből első nap az első felhasználás napja. A bérlet az érvényességi idő alatt 15 alkalommal jogosítja fel tulajdonosát bármelyik csoportos óra látogatására, illetve 5 alkalommal PhyDoArt 55 perces egészségprogramok igénybe vételére. A bérlethez tartozó PhyDoArt egészségprogramban a panaszok, a mozgásszervi eltérések függvényében bármely egyéni terápia igénybe vehető. Terapeutával történő előzetes egyeztetést követően.

» 10 alkalmas 90 napos Schroth terápia (Gyógytorna-3D speciális gerincterápia) bérletek - 69.000 Ft

A bérletet csak egy fő (akinek a neve a bérleten szerepel) használhatja. A bérlet 90 naptári napig érvényes, melyből első nap az első felhasználás napja. A bérlet az érvényességi idő alatt 10 alkalommal jogosítja fel tulajdonosát bármelyik korrektív tréning óra látogatására. A bérlettel egyéb, pl. csoportos óra nem látogatható.

» 10 alkalmas 90 napos Korrektív tréning bérletek (55p) - 69.000 Ft

A bérletet csak egy fő (akinek a neve a bérleten szerepel) használhatja. A bérlet 90 naptári napig érvényes, melyből első nap az első felhasználás napja. A bérlet az érvényességi idő alatt 10 alkalommal jogosítja fel tulajdonosát 55 perces egyéni korrektív tréning óra látogatására. A bérlettel egyéb csoportos óra nem látogatható.

» 10 alkalmas 90 napos Korrektív tréning bérletek (40p) - 59.000 Ft

A bérletet csak egy fő (akinek a neve a bérleten szerepel) használhatja. A bérlet 90 naptári napig érvényes, melyből első nap az első felhasználás napja. A bérlet az érvényességi idő alatt 10 alkalommal jogosítja fel tulajdonosát 40 perces egyéni korrektív tréning óra látogatására. A bérlettel egyéb csoportos óra nem látogatható.

» 5 alkalmas 30 napos PhyDoArt® bérletek (65.990 Ft) - Ez nem azonos a PhyDoArt plasztik kártyák feltöltésének összegével. PhyDoArt bérlet papír formában igényelhető, nem plasztik kártya formájában.

A bérletet csak egy fő (akinek a neve a bérleten szerepel) használhatja. A bérlet 30 naptári napig érvényes, melyből első nap az első felhasználás napja. A bérlet az érvényességi idő alatt 5 alkalommal jogosítja fel tulajdonosát a terapeutával egyeztetett egyéni PhyDoArt egészségprogram (55 perc) látogatására. A bérlethez tartozó PhyDoArt egészségprogramban a panaszok, a mozgásszervi eltérések függvényében bármely egyéni terápia igénybe vehető. Terapeutával történő előzetes egyeztetést követően.

» Kombinált korlátlan 60 napos bérletek (29.900 Ft)

A bérletet csak egy fő (akinek a neve a bérleten szerepel) használhatja. A bérlet 60 naptári napig érvényes, melyből első nap az első felhasználás napja. A bérlet az érvényességi idő alatt korlátlan alkalommal jogosítja fel tulajdonosát bármelyik csoportos látogatására. A bérlettel egyéni kezelések nem látogathatók.

» Kombinált korlátlan 30 napos bérletek (16.900 Ft)

A bérletet csak egy fő (akinek a neve a bérleten szerepel) használhatja. A bérlet 30 naptári napig érvényes, melyből első nap az első felhasználás napja. A bérlet az érvényességi idő alatt korlátlan alkalommal jogosítja fel tulajdonosát bármelyik csoportos látogatására. A bérlettel egyéni kezelések nem látogathatók.

» 15 alkalmas 120 napos BodyBalancePilates® bérletek (19.900 Ft)

A bérletet csak egy fő (akinek a neve a bérleten szerepel) használhatja. A bérlet 60 naptári napig érvényes, melyből első nap az első felhasználás napja. A bérlet az érvényességi idő alatt 15 alkalommal jogosítja fel tulajdonosát BodyBalancePilates® órák látogatására. A bérlettel egyéb csoportos óra nem látogatható.

» Egyedi, személyre szabott hosszabb távú bérlet

Érdeklődjön munkatársainknál az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Egészségközpontban az Önök igényeit figyelembe véve alakítjuk ki szolgáltatásainkkal kapcsolatos konstrukciókat. Vendégeink elégedettsége számunkra fontos, ezért ezt szem előtt tartva szeptember 1-től bevezettük a személyre szabott bérletet, hogy vendégeink egyéni szokásaiknak leginkább megfelelő szolgáltatási- és árkonstrukciók keretében vehessék igénybe az Egészségcentrumot.

» Startjegy (1390 Ft)

Az egyszeri alkalommal egy teljes napra érvényes, bármelyik tetszőlegesen kiválasztott csoportos órára. 

» Belépőjegy (1.990 Ft)

A startjegyet követően vásárolható, bármelyik tetszőlegesen kiválasztott csoportos órára beváltható kedvezményes belépő.

» AYCM kártyával csoportos torna jegy (A, A+, D, E, XL, XXL csomagok esetében)

A belépőjegyet csak a AYCM kártya tulajdonosa használhatja 0 Ft értékben. Kártyán található kreditnek megfelelően akár napi rendszerességgel is igénybe vehető. Az érvényességi idő alatt feljogosítja tulajdonosát bármelyik csoportos látogatására. AYCM kártyás belépőjeggyel egyéni kezelések nem látogathatók.

» Sport cafeteria regeneráció (500 Ft)

A belépőjegyet csak a AYCM kártya tulajdonosa használhatja 500 Ft értékben. Kártyán található kreditnek megfelelően akár napi rendszerességgel is igénybe vehető. Az érvényességi idő alatt feljogosítja tulajdonosát wellness részleg masszázs kezeléseinek látogatására

 

Az árak forintban történő fizetésre vonatkoznak és tartalmazzák a 27 %-os ÁFA-t. A szolgáltatás igénybevétele a PhysioVit Rehab Akadémia Házirendjének és egyéb szabályzatainak elfogadását is jelenti.

Tájékoztatónk érvényes 2019. januéár 01-től a visszavonásig.

csütörtök, 09 Július 2015 14:31

Modern rehabilitáció

A PhysioVit Rehab Akadémi Egészségcentrumában azért dolgozunk, hogy műtéti beavatkozás nélkül tudjuk megszüntetni vagy megelőzni mozgásszervi panaszait, mint pl. a porckorongsérv, krónikus derékfájás, ízületi kopások, nyaki fájdalmak és kisebb sport közben jelentkező sérüléseket, egyéb degeneratív megbetegedéseket.

1.) szint: Alapos anamnézis felvételt és mozgásszervi vizsgálatot végzünk, melynek során speciális tesztekkel feltérképezzük a probléma, a fájdalom okát, az idegek, ízületek, izmok állapotát. Fontos szempontunk az alapos, körültekintő, rendkívül részletes mozgásszervi vizsgálat elvégzése pácienseinkkel való első találkozás alkalmával, mely a probléma eredetének felkutatására, lokalizálására és a kapott eredmények tükrében egyedi kezelési tervek kialakítására irányul.

2.) szint: Első alkalommal azt a struktúrát kezeljük, ami a mozgásszervi vizsgálat eredményeként a fájdalom okozójának bizonyult. Ennek megfelelően választunk meg kezelési technikákat, melyet minden esetben Önnel egyeztetünk. Arra törekszünk, hogy a leghatékonyabb, rövid időn belül hathatós terápiák alkalmazásával eredményesség tegyünk és ezáltal lerövidítsük a kezelési időszakot, melynek eredményeként pácienseink mihamarabb visszakerülnek a tünetmentesség útjára.

3.) szint: Fontos célkitűzésünk a prehabilitáció, a megelőzésre vonatkozó egészségnevelés és tanácsadás megvalósítása, amelyet beépítünk pácienseink kezelésébe, hogy ezáltal egy perfekt, precíz és hatékony programot tudjunk kínálni.

Alapelvünk a modern, aktív rehabilitációs koncepció

Nagy figyelmet fordítunk a modern fizioterápiára, az aktív rehabilitációra. Hitünk szerint a terapeuta nem csupán egy kezelő, hanem azon túllépve feladatait koncentráltan a kísérő, a tréner szerepkörével kombinálva látja el. Ezzel párhuzamosan munkánk során állandóan változik a pácienseinknek adott kezelési program is. A passzív befogadó terápiákról az aktív tréningek irányába tartunk.

Munkánk során nem kizárólag klasszikus gyógytorna gyakorlatokat alkalmazunk, hanem olyan un. rehabilitációs tréningeket, modern koncepciókat, amelyet a PhysioVit cégcsoport "honosított meg" orvosok, gyógytornászok, gyógymasszőrök, természetgyógyászok stb. képzéséveb az országban. Külön figyelmet fordítunk arra, hogy a modern rehabilitáció meghatározott fázisaiban az általunk speciálisan képzett és továbbképzett rehabilitációs trénerek, sportrehabilitációs szakemberek, sportfizioterapeuták végezzék a rehabilitációt rendelőinkben.

Munkánk során állandóan törekszünk a pontosságra, a precizitásra. Véleményünk szerint az eredményes kezelés nélkülözhetetlen előfeltétele az alapos felmérés, a mérési eredmények állandó összevetése a kezelési időszak alatt. Ennek érdekében minden kezelést, terápiát egy alapos, objektív-szubjektív állapotfelméréssel indítunk. Ily módon tudjuk meghatározni pácienseink mozgásszervi rendszerének (végtagi ízületek, gerinc) egészségi állapotát és lokalizálni problémáit. Az állapotfelmérés eredménye alapján tudunk elkészíteni egyénre szabott kezelési tervet, mozgásprogramot, illetve lehetőségünk van kizárni a kontraindikációkat. Ezt a felmérést minden esetben az első találkozás alkalmával elvégezzük.

Szemléletmódunk újszerű az alkalmazott diagnosztikus lehetőségekben is. A specifikus struktúrális diagnózis mellett rendkívül hangsúlyos szerepet tulajdonítunk a funkcionális diagnosztikának és analíziseknek.

Specifikus diagnosztika egészen pontosan leírja mely struktúra károsodik, ezt hogyan lehet kezelni és a manuális technikák különböző formáinál mindez fontos szempontként van feltüntetve. Sajnos ez a diagnózis így megbízhatatlan, nem reprodukálható, nem specifikus, sok esetben haszontalan. Nem hasznosítható pl. a krónikus megbetegedések kezelésénél, rehabilitációjánál. Az "aspecifikus" megnevezések pontosan kifejezik a struktúrális diagnózis felállításának képtelenségét.

Számunkra sokkal inkább a funkcionális diagnózison van a hangsúly, amely az aktív rehabilitációban nélkülözhetetlen a célok és a cél elérése érdekében alkalmazott módszerek meghatározásához. A modern fizioterápiát már nem lehet elképzelni az aktív rehabilitáció nélkül, mert ez az egyetlen lehetőség a terhelhetőség, a terhelhetőségi szint emelésére. Ezen a szinten már nincsenek passzív terápiás módszerek a funkcionális terhelhetőség elérésének céljából.

Aktív rehabilitáció elemeinek összeállításához nem elegendő csupán tornagyakorlatokat ismerni. Szükség van a tréninglehetőségek, a terhelhetőségi variációk, az adaptációs folyamatok, a sebgyógyulás fiziológiás folyamatainak, a szövetek fiziológiás működésének ismeretére is. A funkcionális diagnózis felállításával válik majd világossá a probléma/fájdalom valódi oka, amely a munkát, a sporttevékenységet, a mindennapi mozgásokat/mozdulatokat zavarja, illetve láncreakciót indít el a testben, hiszen lokális problémáról már rég nem beszélhetünk.

A fájdalmas mozgásokat el kell kerülni. Ezt a hsoszor haszontalan útmutatót nálunk nem lehet hallani, hiszen mi úgy gondoljuk, hogy a pihenés, a pihentetés eredménye hosszabb távon negatívan befolyásolja a terhelhetőséget, meghosszabbítja a rehabilitációs időszakot.

Az elmúlt években sok tréner, rehabilitációs szakember, gyógytornász kapcsolódott már be a modern rehabilitációs szemléletünkbe képzéseinknek köszönhetően. Megnyitottuk ezáltal az utat egy, a jelenleginél is hatékonyabb rehabilitációs irányzat felé, amely az alkalmazott koncepciók sokszínűségét rejtve egyaránt alkalmas a krónikus megbetegedések kezelésére, illetve a sportsérülések modern szemléletű rehabilitációjára. Ez a modern koncepció most már nem csupán Oktatási Központunkban kínáljuk terapeuták számára, hanem Rehab Akadémiánk referencia rendelőiben kiemelt szolgáltatásként vehetik igénybe az érdeklődők.

Információ kérése és időpont foglalás érdekében hívja ügyfélszolgálatunkat! Elérhetőségünk munkanapokon 9:00-18:00 óra között a következő: +36 1 790 9900

Kategória: Egészségprogramok

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.