+36 1 790 9900 | +36 21 2525 207 | « Online ügyfélszolgálat: 900 - 1800 | Nyitvatartás »
  
Kosár
0 Termékek - 0 Ft
A kosara üres!
Választható képzési modellek. Folyamatosan biztosított a digitális oktatás

A PhysioVit 2020. márciusban megindította a digitális oktatást szinte minden szakmai továbbképzése esetében. Mindez számos tanulási lehetőségeket ad Önnek.

 • 1.) Kevesebbet kell távol lennie otthonától, munkahelyétől.
 • 2.) Nem kell szabadságot kivenni azért, hogy Budapestre utazzon és részt vegyen több napos szakmai továbbképzésen, amely néha hétköznapokon van. Ezzel utazási és szállásköltséget is spórolhat.ű
 • 3.) Tanulási időszak kényelmesen, rugalmasan igazítható az Ön szabadidejéhez.
 • 4.) Csak egy számítógép és internet csatlakozás szükséges hozzá.

Mégis hogyan mindez? Nézzünk bele a PhysioVit Online Campus működésébe.

 • 1.) 2019. január-2020. március - Online tanuló felületünk ebben az időszakban biztosította a tanfolyami anyagok letöltését, illetve kettő modul közötti időszakban a tanulócsoportok számára oktatóval közös kommunikációt, hiánypótlást, vagy éppen a tapasztalatok átadását.
 • 2.) 2020. márciustól (COVID19 miatti járványügyi veszélyhelyzet miatt) a digitális felület már minden szakmai továbbképzés esetében elméleti tudásanyag átadását teszi lehetővé. Így a továbbképzésünket választó szakember eldöntheti, hogy részt vesz nálunk képzésen a klasszikus értelemben elméleti és gyakorlati előadásokon a megszokott, a személyes megjelenéssel járó formában. VAGY: Elméleti síkú ismereteit megszerzi a digitális tanulófelületnek köszönhetően. Majd a gyakorlati órákat végzi el személyes megjelenés útján. Ahol a manuális technikai ismeretek és készségek megtanulása, a finom mozdulatok és terápiás fogások elsajátítása kiemelt szempontunk.

Minden szakmai továbbképzésnél a jelentkezési lapon kell majd kiválasztani a képzési formát:

 • 1.) Klasszikus tanfolyami modell - Amikor elméleti és gyakorlati órákat is személyes megjelenés során hallgatják a résztvevők.
 • 2.) Digitális tanfolyami modell - Amikor elméleti alapokat az online térben szerzi meg, majd a gyakorlati ismereteket a személyes megjelenés során a résztvevő.

 A PhysioVit hallgatói kártya mindkét képzési modell esetében biztosítja a tulajdonosa számára a képzési kedvezményeket. Erről részletek itt tekinthetők meg.

 

ÚJ TÉMAKÖRÖK ÉS ÚJ ELŐADÓI FORMA - LIVE Webinár képzések

Nem azonosak a klasszikus szakmai továbbképzések témaköreivel. Új területek, új ismeretanyagok megszerzését biztosítja a LIVE videókat közvetítő modern rendszerünk.

Egészségügyi és sporttudományi szakemberek részére felhasználói alapismeretek megszerzését biztosító előadások betekintést adnak a választott témába. Abban az esetben javasoljuk, ha ismeret bővítés mellett tanfolyami tematikát is szeretne megismerni, de még nem döntötte el, hogy pontosan melyiket.

A webinár alkalmával betekintést adunk a craniomandibuláris diszfunkciók terápiája, a craniosacrális terápia, a fájdalomterápia és fájdalom - manageremt, a meridián-modell, a neurofiziológia, a porcrehabilitáció, a medical flossing haladó, a viscerális osteopathia, a fascia disztorziós modell gondolkodásmódok, az atlasterápia, a neurofasciális terápia területeibe.

Ezek az online megszerezhető ismeretek a már meglévő tudásanyag bővítését célozva a rehabilitációban alkalmazott terápiák széles körű látásmódját biztosítják a panaszok háttereinek jobb megértése, valamint az alkalmazott terápiák hatékonyságának bővítését célozva meg.

Módosult az online jelentkezési lap a következő fejezettel:

Milyen tanulási formában szeretné az elméleti és gyakorlati előadásokat hallgatni?

Járványügyi veszélyhelyzet után a PhysioVit megtartja a COVID19 idején minden meghirdetett szakmai továbbképzésére vonatkozó oktatási formáit. Ezt azt jelenti, hogy a hozzánk képzésre érkező szakember eldöntheti, hogy:

 • 1.) az elméleti és a gyakorlati órákat a veszélyhelyzet után a klasszikus formában szeretné megismerni személyes megjelenés mellett, VAGY
 • 2.) az elméleti tananyagot online, un. digitális oktatási rendszerben folytatja és sajátítja el, ahol az előadásokat (videó és live) webinár, vagy az Online Campusban kialakított felhasználói profilon keresztül hallgatja és a gyakorlati órákat pótolja a személyes megjelenéssel. Ez utóbbi azt jelenti, hogy az oktatás a klasszikus megjelenés során lerövidül, mert csak gyakorlati előadások miatt kell a PhysioVit képzési helyszínén megjelenni.
 • 3.) Csak webinár (Ennek megfelelő téma alapján, melynek aktuális listája itt található.)

A veszélyhelyzet fennállása idején ennek a bekezdésnek kitöltése nem kötelező, mert jelenleg szakmai továbbképzéseink minden esetben a 2. pont szerint zajlanak. Live webinárok pedig, melyek újdonságként biztosítanak ismeretanyagot szintén elérhetők és választhatók. Webinárhoz gyakorlati óra nem tartozik, így a személyes megjelenést nem kell a webinárok esetében pótolni.) Kérdése van ezzel kapcsolatban? Hívja a +36 70 311 1094, vagy +36 21 2525 207 telefonos ügyfélszolgálatunkat.

Hogyan szeretné az előadásokat hallgatni?(ez szabadon választható)
Elméleti és gyakorlati előadásokat egyaránt személyes megjelenéssel a klasszikus tanfolyami modell szerint.
Elméleti órákat a digitális térben, gyakorlati órákat pedig a klasszikus modell szerint.
Megjelent: 754 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.