+36 1 471 1435, +36 1 790 9900 | « Ügyfélszolgálat: 900 - 1800. | Nyitvatartás »
  
Kosár
0 Termékek - 0 Ft
A kosara üres!
Kiemelt szakmai fejlődési lehetőségek a Rehab Akadémián

Kedves Érdeklődők! Kedves Kollégák!

A Rehab Akadémia immár 2 éve biztosítja gyógytornászok, orvosok, sportrehabilitációs szakemberek részére a tanulási- és munkalehetőséget. Saját vállalkozások, vállalások, nagy tervek fejlesztésének ad otthont mind az oktatás, mind pedig a betegkezelési szolgáltatások területén. Itt kapnak helyet a PhysioVit Kft. budapesti tanfolyamai, illetve egyéb PhysioVit -től független magyar és külföldi partnereink által lebonyolított képzések. Itt működik egy sportrehabilitációs szaküzlet, egy sportlabor, ahol - az utóbbi esetében - mozgásdiagnosztikával foglalkozó fiatal szakemberek, programfejlesztők nagy lelkesedéssel dolgoznak álmaik, vágyaik megvalósításán, illetve emellett aktívan részt vesznek a betegkezelésben.

 

2 év alatt a Rehab Akadémia egy olyan centrummá vált, amely egy fészekbe gyűjti az azonos tevékenységgel foglalkozó szakembereket és otthont ad munkájukhoz, tanulásukhoz, támogatva, segítve az egyéni fejlődésüket.

Hisszük azt, hogy a jövőben is ez az út vezet a közös szakmai és elismert fejlődéshez, közös szakmai érdekek védelméhez és a rehabilitációs programok sikerességéhez. Ezért célkitűzésünk a jövőben is ugyan az, mégpedig a Rehab Akadémia tovább bővíti kapacitását mind az oktatótermeinek bérelhetőségében, mind pedig a rehabilitációs szobáinak, tornatermeinek, gyógytorna- és egyéb rehabilitációs kezelésekre berendezett helyiségeinek biztosításával minden olyan érdeklődő részére, aki a nyitott, a szakmai fejlődést, a partnerszerű gondolkodást és a teamwork szellemét részesíti előnyben saját vállalkozásának otthont keresve.

 

A Rehab Akadémia termei mindenki számára nyitottak, így ha szeretnél nálunk vállalkozásod fejlesztésébe belevágni, vedd fel velünk a kapcsolatot és bérelj egy korszerű modern kezelőhelyiséget, tornatermet, vagy oktatótermet. Indítsd el saját üzleted! Mi ehhez minden szükséges szakmai támogatást megadunk!

 

Terembérleti lehetőség esetén várjuk az érdeklődő leveleket: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36 1 790 9900, +36 1 607 3219, +36 1 471 1435

 

Üdvözlettel:

Kanyó Ildikó ügyvezető /Rehab Akadémia

 

 

Megjelent: 1273 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.