+36 1 790 9900 | +36 21 2525 207 | « Online ügyfélszolgálat: 900 - 1800 | Nyitvatartás »
  
Kosár
0 Termékek - 0 Ft
A kosara üres!
Gyógyulás a gerincen keresztül

A Dorn terápia viszonylagos fiatalsága ellenére a világ minden részén egyre nagyobb mértékben terjed, egyre több terapeuta számára nyílik lehetőség a technika alkalmazására. Bízom abban, hogy Magyarországon is hónapról hónapra növekszik a nagyszerű gyógyító hatásokat magában hordozó manuális technikát ismerő és azt szakszerűen alkalmazó szakemberek száma.

Mi a Dorn terápia? Egy gyengéd, hatékony, biztonságos manuálterápia, mely funkcionálisan szemléli a gerincbetegségeket és azt az egész test viszonylatában kezeli. Számos megbetegedést lehet vele gyógyítani, amely közvetlenül vagy közvetett úton kapcsolatban van a gerinccel. Mozgásszervi, belső szervi és pszichés elváltozások, panaszok kezelésében egyaránt hatékony. Amikor a gyógyulás teljes mértékben kizárt, akkor is jelentősen enyhíthetők a panaszok!

A gyógyulás három faktor egymással összefüggésben.

  1. Gerinc és ízületi fájdalmakat okozó panaszok okának felkutatása, az oki tényezők pozitív befolyásolása/megszüntetése.
  2. Hatékony, biztonságos - a páciens közreműködésével történik.
  3. Önkorrekciós gyakorlatokkal egészül ki, melyekkel hosszútávon is megerősíthető a terápiával elért siker.

Dorn féle gerincterápia nem csak egy 60 perces terápia

Annál rendszerint sokkal több. Egy komplex gyógymód, amely nem csak a korrekciók által kifejtett sokirányú hatások összességéből áll, hanem az embernek megmutatja, hogyan tudja saját magát is gyógyítani az önkorrekciós gyakorlatok segítségével és hogyan tud felelősséget vállalni saját teste egészséges működése iránt. Komplex egészségnevelő program is, melyet bárki, bárhol, bármikor egyszerűen, hatékonyan és gyorsan elvégezhet magán!

Írta: Kanyó Ildikó, Nemzetközi Dorn instruktor

Megjelent: 6055 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.