+36 1 790 9900 | « Ügyfélszolgálat: 900 - 1800.  SMS chat: +36 70 700 9419 | Nyitvatartás »
  

OSTEOPATHIA A GYAKORLATBAN. - INGYENES GYAKORLATI ELŐADÁS, ahol bemutatjuk az érdeklődők számára az osteopathia gyakorlati elemeit, szemléletét, kezelési struktúráját az állapotfelméréstől az egyénre szabott terápiás lehetőségekig bezárólag.

Hogyan gondolkozik, hogyan vizsgál és hogyan kezel egy osteopath? 2019. július 04-én egy ilyen gyakorlati előadáson mutatunk betekintést az osteopah munkájába Angelika Strunk gyakorlati prezentációjának keretében!


Egy egyedülálló formáját választottuk a nyári Osteopathia szimpóziumnak. Mégpedig most elméletben és gyakorlatban egyaránt  parietális, viscerális, craniosacralis, fasciális és egyéb kezeléseket, technikákat a megjelenő szakemberek számára. Hogyan gondolkozik egy osteopath? Milyen formában és milyen holisztikus szemlélettel vizsgálja a panaszokat, azok háttereit? Milyen összefüggési rendszerben próbál megoldásokat találni egy - egy adott problémára? Ezt most kezelési folyamatok levezetésében, kérdésekre adott válaszokban egyaránt megismerhetik az érdeklődők a díjmentes rendezvényen.

Kitől tanulhatnak a megjelent érdeklődők? Az elméleti és a gyakorlati előadásokat egyaránt az óriási tudással rendelkező ostaopat, gyógytornász docensünk, Angelika Strunk (IFAO docens) vezeti majd 2019. július 04-én.


Az Osteopathia, mint moduláris továbbképzés kettő formában van jelen 2016. végétől a PhysioVit-nél, melynek köszönhetően mindenki megtalálhatja nálunk a számára megfelelő koncepciót a témában, akár témakörök szerint is - pl. viscerális osteopathia, fasciális osteopathia, craniosacralis osteopathia stb. Júliusi szimpózium célja, hogy közelebb hozzuk és megismertessük az osteopathiát, annak jellegzetességeit és egyediségét. 

A szimpózium előadója, a PhysioVit IFAO Osteopathia képzéseinkek vezető oktatója, Fasciális Osteopathia (Kiadó Haug) könyv írójal (Osteopath IFAO/PhysioVit docens) előadásának tartalmával garantáltan sokat tanulhatnak majd az ingyenes oktatások keretében is a rendezvény résztvevői.

Rendezvény címe: PhysioVit Rehab Akadémia, 1143 Budapest, Hungária krt. 130.

Rendezvény kezdete: 17:00 - 19:00 óra

Regisztráció kezdete: 16:30 órától

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Üdvözlettel:

Kanyó Ildikó/PhysioVit


Szeretne részt venni a szimpóziumon? Kérjük küldje be hozzánk a regisztrációt!

Teljes név:*
Telefonszám:*
E-mail cím:*
Hozzájárulok ahhoz, hogy a PhysioVit hírlevelet, ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltaknak megfelelően. *


PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.