+36 1 471 1435, +36 1 790 9900 | « Online ügyfélszolgálat NYITVA: 900 - 1800. | Nyitvatartás »
Kosár
0 Termékek - 0 Ft
A kosara üres!

OSTEOPATHIA (IFAO) SZIMPÓZIUM - 2017.09.07.


IFAO Osteopathia képzés első alkalommal Magyarországon! IFAO Osteopathia szimpózium 2016. után 2017-ben is témavezető oktatónk, Philipp Richter közreműködésében.

Az Osteopathia, mint moduláris továbbképzés kettő formában van jelen 2016. végétől a PhysioVit-nél, melynek köszönhetően mindenki megtalálhatja nálunk a számára megfelelő koncepciót a témában. 2017. szeptember 07-én megrendezett hatalmas érdeklődést kiváltó szimpózium az IFAO által kidolgozott képzési koncepciót mutatta be a rendezvényen megjelent érdeklődőknek.

A 3 órás szimpózium célja az Osteopathia elemeinek, képzési struktúrájának, gyakorlati alkalmazhatóságának bemutatása, illetve a magyarországi képzési rendszer prezentálása. A szimpózium résztvevői elméleti és gyakorlati előadásban egyaránt részesültek a majdnem 4 órára kerekedett előadáson.

Az osteopathia óraszáma a WHO által nemzetközileg kerül meghatározásra, amely alapján 1020 órás elméleti/gyakorlati tanóra szükséges egy osteopath képesítés megszerzéséhez. A hallgatók részére ajánlott képzési időszak a 400 órás tudományos elméleti, illetve a gyakorlati órákra való tekintettel min. 4, max. 5 év.

Novemberben elindul az IFAO Osteopathia alapképzést és a nemzetközi oklevelet biztosító komplex képzés, így akit érdekel a téma, nagyon érdemes figyelni ezt a kiemelt tartalmú, iskolarendszerű képzéseket.

A szimpózium előadója, a PhysioVit IFAO Osteopathia képzéseinkek vezető oktatója, Phlipp Richter (Osteopath/Belgium - IFAO igazgató, az osteopathia doktora, gyógytornász, több osteopathia könyv szerzője) előadásának tartalmával garantáltan elvarázsolta a jelenlévőket. Sok-sok aktív terapeuta kérdéseivel kerekké és érdekessé, minden területre kiterjedővé tette az infóestet.. Az előadáshoz kapcsolódó német nyelvű szakmai könyvek a következő linkre klikkelve tölthetők majd le: Szakmai könyvek, melyek az előadóhoz, az előadáshoz és a témához kötődnek itt tekinthetők meg.

Képzés indul a témában 2017. novemberben. Részletek a tanfolyamhoz kapcsolódóan itt tekinthetők meg.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt! 

Üdvözlettel:

Kanyó Ildikó/PhysioVit


A rendezvény első részéről készült 90 perces kisfilm hamarosan megtekinthető lesz közösségi oldalunkon is. Amennyiben érdekli Önt a megjelenés lehetősége, kérjük regisztráljon a lenti űrlap kitöltésével és beküldésével az IFAO newsletter-re.

Teljes név:*
Telefonszám:*
E-mail cím:*
Hozzájárulok ahhoz, hogy a PhysioVit hírlevelet, ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltaknak megfelelően. *


PhysioVit Központ

Top
Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat. Bővebben…