+36 1 790 9900 | « Ügyfélszolgálat: 900 - 1800.  SMS chat: +36 70 311 1094 | Nyitvatartás »
  

TYPALDOS MÓDSZER SZAKMAI TANFOLYAM BETEKINTŐ


2019. október utolsó hétvégéjén az EFDMA curriculuma alapján szakmai továbbképzést tartunk a PhysioVit Rehab Akadémián. Ennek alkalmából minden érdeklődő számára biztosítjuk a néhány perces betekintőt, amely biztosak vagyunk abban, hogy sok kérdést a tanfolyammal kapcsolatosan megválaszol majd.

Így közelebb hozzuk minden érdeklődő számára FDM oktatónkat, aki egyben az EFDMA instruktora is, megismerhetitek a tanfolyam éppen aktuális tematikája szerinti elméletet és gyakorlatot és még sok hasznos, érdekes lehetőséget tartogat majd a regisztrált jelenlévők számára a PhysioVit 2019. október 27-én megnyíló ONLINE CAMPUS-a.

2019. OKTÓBER 27. anyaga mentésre került, amely folyamatosan elérhető az érdeklődők számára a lenti regisztrációs lap kitöltésével, beküldésével.


Instruktor: Carsten Schmilgeit (EFDMA instruktor) Az előadás német nyelvű, magyar fordítással.

Helyszín: PhysioVit Rehab Akadémia, 1143 Budapest, Hungária krt. 130.

Rendezvény dátuma: folyamatos (október 27-i előadásokat dolgozza fel)

Kezdés: 9:00 óra 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!  A rendezvényre előzetes regisztráció szükséges. Kérjük, amennyiben részt szeretne venni Ön is a rendezvényen, töltse ki az űrlapot és küldje be részünkre.

Üdvözlettel:

Kanyó Ildikó/PhysioVit

Teljes név:*
Telefonszám:*
E-mail cím:*
Hozzájárulok ahhoz, hogy a PhysioVit hírlevelet, ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltaknak megfelelően. *

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.