+36 1 471 1435, +36 1 790 9900 | « Online ügyfélszolgálat NYITVA: 900 - 1800. | Nyitvatartás »
Kosár
0 Termékek - 0 Ft
A kosara üres!

PhysioVit® Nyílt nap a Papp László Sportarénában megrendezett Absolute LIVE - Fitbalance Expón - 2017. október 07-én.

Funkcionális tesztek, mozgásminta szűrés és gerincfelmérés

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk a PhysioVit és a Rehab Akadémia közös nyílt napjára a Papp László Sportarénában megrendezett Absolute LIVE - Fitbalance rendezvény keretén belül 2017. október 07-én.
Egy teljes napon keresztül a rendezvény látogatói számára elérhetők lesznek a mozgásszervrendszeri panaszok kiszűrésére vonatkozó funkcionális tesztek, analízisek, egészségügyi szűrések, gerincfelmérések. Közösen kiértékelésre kerülnek az eredmények, szakembereink ennek alapján adnak majd tanácsokat az egészségmegőrzés és panaszok kezelésére vonatkozóan.

Mindez a rendezvény látogatói részére most díjmentesen.


Egészségügyi szűrési pontokon kívül a látogatók részére lehetőség nyílik majd egész nap kineziológiai tapaszaink tesztelésére is, egy-egy ragasztás kipróbálására, hiszen szakembereink reggeltől estig a tavalyi esztendőhöz hasonlóan most is tapelnek majd. Kipróbálhatod többek között pl. az IQ TAPE™, PINOTAPE, Kintex™, BioBalance, Nasara, saferlife termékeket, adunk tanácsokat az ésszerű és helyes taping használathoz kapcsolódóan, nyereményjátékunkra regisztrálva tiéd lehet majd egy-egy képzési kupon is, vagy egyéb más értékes nyeremény.Várjuk Önt is szeretettel a PhysioVit pontokon!


VIP belépők a rendezvényre itt nyerhetők a regisztrációs lap kitöltésével.Teljes név:*
Telefonszám:*
E-mail cím:*
Egyéb megjegyzés:
Hozzájárulok ahhoz, hogy a PhysioVit hírlevelet, ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltaknak megfelelően. *

Papp László Sportaréna - Fitbalance Expó 1143 Budapest, Stefánia út 2.

PhysioVit Központ

Top
Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat. Bővebben…