+36 1 790 9900 | « Ügyfélszolgálat: 900 - 1800.  SMS chat: +36 70 311 1094 | Nyitvatartás »
  
Kosár
0 Termékek - 0 Ft
A kosara üres!

Tanfolyamokkal nyitva vagyunk (év)

10

Utolsó tanfolyam elégedettsége (%)

99.9

Képzési tartalom aktualitása. (%)

100

Tanórák tartalmának értékelése. (%)

99.8

ONLINE JELENTKEZÉS - Tájékoztató

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező, ellenkező esetben a rendszer nem küldi el jelentkezését!

Általános adatok

Teljes név:*
Leánykori név:
Születési hely és idő (év/hónap/nap):*
Anyja neve:*
Email cím:*
Levelezési cím:*
Telefonszám:*

Általános adatok

Végzettsége (csak egy választható): *
Egyéb végzettség(ek):
Előképzettség igazolása:*
Előképzettség igazolásának másoltatát töltse fel itt a jelentkezési lapra!

Egyetemi/főiskolai hallgatók esetében az előképzettség igazolása helyett a tanulmányi osztály által kiállított hallgatói jogviszony igazolás továbbítása szükséges! Kérjük, hogy a szakmai továbbképzésekhez szükséges előképzettségi igazolást vagy a jelentkezési laphoz csatolja, vagy küldje meg részünkre a jelentkezesilap@physio-vit.net Email címre. Hallgatói jogviszony esetén az iskola által kiállított jogviszony igazolást szükséges csatolni!
Formátum: A csatolt dokumentum formátuma .jpg, .png file legyen. PDF formátum nem ajánlott!

Igazolások

Gyűjti a továbbképzési pontokat?*
Igen válasz esetén adja meg előképzettsége szerinti nyilvántartási számát!

Egészségügyi Nyilvántartási és Képzési Központ honlapján tudja könnyen és gyorsan kikeresni a korábban már regisztrált nyilvántartási számát, amely eltérhet a nyilvántartási kártyán feltüntetett számtól. Kérjük ezt a számot tüntesse majd fel!  Ennek hiányában pontszerző tanfolyamunk esetén nem áll módunkban továbbképzési pontjait regisztrálni. Nyilvántartási számát itt keresheti ki: https://kereso.enkk.hu/

Képzés elvégzését igazoló oklevél/részvételi igazolás nyelve a magyaron kívül.*

Az idegen nyelvű igazolás kiállítása díjköteles (5.000 Ft), amelynek részleteiről az Általános Képzési Feltételekben olvashat!

Számlázási adatok

Tandíjat fizeti:*
Megjegyzés a számlafizetőhöz kapcsolódóan:

Amennyiben a tanfolyami díjat megosztva többen fizeti a Jelentkező részére, kérjük ennek részleteit, a megosztott összeget, esetleg a második díjfizető számlázási adatait itt lehet feltüntetni.

Tandíj fizető neve (számlázási név):*
Tandíj fizető címe (számlázási cím):*
Tandíj fizető telefonszáma:*
Adószám:*

Tandíjat fizető adatait (név, cím, telefonszám, adószám) kötelező megadni, ha a képzés díját nem magánszemélyként fizeti. Ebben az esetben a költségelszámolásra jogosult Kft., Bt. Alapítvány, közintézmény stb. adatait írja be az űrlap mezőibe.

Tandíjfizetés

Amennyiben rendelkezik érvényes, tőlünk kapott ajándékutalvány kóddal, vagy hallgatói kártyájához tartozóan az adott képzés a jelentkezés leadásának időpontjában kedvezményes PhysioVit Cardtulajdonosok részére, kérjük írja be a számot a  fenti mezőbe. A kódhoz rendelt % aránynak megfelelően állítjuk ki a tandíj összegének számláját.

Részletekben fizeti a tandíjat?*
Hány részletben tervezi fizetni a tandíjat?*
Kérjük válassza ki a fizetési módot!*

A tanfolyam díjának fizetése minden esetben a képzés előtt szükséges. Amennyiben a készpénzes fizetési módot választja, a tanfolyami díj 1143 Budapest, Gizella út 51-57. sz. alatti ügyfélszolgálati irodánkban fizetendő nyitvatartási időben (H-P: 9:00-18:00). Ajánlott előtte időpont egyeztetés a várakozási idő elkerülése érdekében. Tandíjfizetés egyéb részletei ide kattintva olvashatók...

Kuponkód

Amennyiben Önnél van érvényes kupon, kérjük adja meg a kódot a tanfolyami díj kedvezmények beszámítása érdekében.

Kérjük adja meg a kuponkódot.

Kérjük válassza ki a képzést!

Aktuális képzések és dátumok*
Megjegyzés a kiválasztott képzéshez tartozóan:

Amennyiben a választott témakörrel kapcsolatosan szeretne információt közölni velünk, kérjük írja ezt be ide, a "megjegyzés" rovatba. 

PHYSIOVIT hallgatói kártya (PhysioVit Card)

A PhysioVit hallgatói kártyát az első tanfolyami regisztrációkor díjmentesen elkészítjük. A mezőket akkor is ki kell tölteni, ha Ön még nem rendelkezik PhysioVit kártyával. Ebben az esetben kérjük 00000 karaktereket írjon majd be. A megadott adatok alapján készítjük el személyre szabott kártyáját. Olvassa el részletes tájékoztatónkat a kártyáról itt! PhysioVit hallgatói kártya.

Előképzettség megnevezése:*
Kártyabirtokos neve (csak magánszemély lehet):*
Kártyabirtokos címe:*
Amennyiben már van hallgatói kártyája, kérjük adja meg annak 16 jegyű sorszámát!*

Szálláshely információ

Szeretne szálláshely ajánlatot a tanfolyam közelében?

Hogyan juthat el hozzánk? Milyen BKV járatok állnak meg közelünkben? Részletek a BKK útvonal tervezőjében ide kattintva.

Hozzájárulok, hogy a weboldalra történő regisztrációm során megadott adataimat a(z) PhysioVit Nemzetközi Oktatási- és Terápiaközpont Kft., mint adatkezelő megismerje, letárolja, kezelje a tanulmányi profilom létrehozása, hozzájárulásom visszavonásáig. *
Kijelentem, hogy a regisztrációval kapcsolatos adatkezeléssel kapcsolatban elolvastam és tudomásul vettem a http://www.physio-vit.net/physio/447-adatvedelmi-tajekoztato oldalon található adatkezelési tájékoztatót.*

Adatvédelmi nyilatkozatunkat és 2018.05.25-től érvényes GDPR alapján készült adatvédelmi tájékoztatónkat itt tekintheti meg.

Általános továbbképzési szerződés feltételeit elolvastam és elfogadom.*

Kitöltéshez kapcsolódó néhány hasznos gondolat, útmutató.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező, ellenkező esetben a rendszer nem küldi el jelentkezését!

Tisztelt Érdeklődő! A jelentkezési lap kitöltése előtt olvassa el rövid tájékoztatónkat!

1.) A csillaggal jelölt mezők (*) kitöltése minden esetben kötelező! Ellenkező esetben a rendszer nem küldi el az Űrlapot. Emellett nagyon fontos, hogy a valóságnak megfelelő adatokat írja be rendszerünkbe, mert jelentkezését csak ebben az esetben tudjuk elfogadni, valamint a számlát kiállítani és elküldeni Önnek a választott képzéshez tartozó tájékoztatóval párhuzamosan. Kitöltéssel kapcsolatos tanácsok (útmutató):

  • Amennyiben Ön magánszemélyként fizeti a kiválasztott továbbképzés részvételi díját, akkor a számlázási adatokhoz kérjük  másolja be saját nevét, lakcímét telefonszámát újból, valamint adószám esetén írjon be 0-t.
  • A visszaigazolásban megküldjük a képzéshez szükséges tájékoztatót (kezdés, zárás, kártyainfó, tanfolyam tananyagával kapcsolatos legszükségesebb ismeretek, díjbekérő, tandíjfizetési információk, bankszámla számok, részletfizetési igény esetén a tandíj részletes lebontása, regisztrációs szám. Mindezeket a jelentkezes@physio-vit.net (Tanulmányi Osztály) E-mail címről.
  • A visszaigazolás tényéről az E-mailben történő információ továbbítás mellett SMS-ben is tájékoztatjuk Önt a kizárólag SMS kommunikációra kiépített +36 70 700 9419-es telefonszámról.
  • A részvételi díj befizetéséhez szükséges információkat, adatokat a jelentkezést követően továbbítjuk E-mailben, vagy postai úton. Amennyiben ez a jelentkezés után 14 munkanapon belül nem történik meg, kérjük hívjon minket a +36 1 790 9900, vagy +361 790 9911 telefonszámok valamelyikén.
  • Továbbképzéseinkre jelentkezések a legtöbb esetben feltételezik a szükséges előképzettségek meglétét, melyet a tanfolyamok részletes leírása alatt minden továbbképzés esetében  felsoroltunk. Ennek érdekében jelentkezést követően szükséges az előképzettséget igazoló diploma/oklevél másolatának elküldése E-mailben, melyet csak a továbbképzés kezdetéig őrzünk meg, aztán végleg töröljük adatbázisunkból! Későn (pl. a tanfolyam kezdete előtt 1 héttel) jelentkezők esetén ezt a továbbképzés első napján személyesen kell bemutatni.
  • A jelentkezési űrlap elküldése előtt kérjük olvassa át "Általános Jelentkezési Feltételeket", melynek elfogadásával lehetséges a jelentkezés elküldése.
  • Hallgatók, PhysioVit Card tulajdonosok és egyéb kedvezménycsoportosok részére (egyetemi, főiskolai) kedvezményt csak abban az esetben tudjuk biztosítani, ha ezt igazolni tudja. Ebben az esetben fontos, hogy a jelentkezési űrlap elküldése után egy, a hallgatói jogviszonyt igazoló dokumentumot is juttasson el az info@physio-vit.net, vagy a jelentkezes@physio-vit.net Email címre.
  • A jelentkezési űrlap elküldése után az info@physio-vit.net, vagy a jelentkezes@physio-vit.net Email címre küldje el az előképzettséget igazoló oklevelet/diplomát. Csak ebben az esetben tudjuk jelentkezését véglegesen elfogadni!

2.)Tanfolyamok részvételi díját bizonyos esetekben a jelentkezőnek lehetősége van részletekben is fizetni. Ennek feltételeiről az Általános szerződési feltételek menüpont alatt, vagy a Részletfizetési lehetőséget bemutató menüben ide kattintva olvashat. A részletfizetés díjköteles a hozzá tartozó kezelési költség miatt, amely részletenként 2000 Ft+ÁFA.

3.) Minden képzésünk előképzettség köteles. Az előképzettséget igazolni kell a jelentkezési lap beküldésétől számított 14 napon belül.

4.) Az aktuális GDPR rendelet alapján a tanfolyami regisztrációhoz, valamint a képzéssel kapcsolatos adatok kezeléséhez és tárolásához szükséges információt az adatkezelési tájékoztatóban tekintheti meg, amely a következő linkről közvetlenül is elérhető: http://www.physio-vit.net/physio/447-adatvedelmi-tajekoztato

Amennyiben olyan kérdése van a választott tanfolyammal, vagy a regisztrációs lappal kapcsolatosan, amelyről jelen írásunkban nem adtunk tájékoztatást, kérjük írja meg a Tanulmányi osztály részére megküldött levélben: jelentkezes@physio-vit.net, vagy hívjon minket telefonon a következő számok valamelyikén: +36 1 790 9900, +36 1 790 9911

Üdvözlettel:
PhysioVit Tanulmányi Osztálya

PhysioVit Központ

Facebook kupon beváltás

Mennyiségi kedvezmények

Online képzés

Virtuális campus

e-learning képzések

PhysioVit Card érvényesítés

WEBSHOP VIRTUÁLIS PÉNZTÁR HASZNÁLAT

Online képzés

Virtuális campus

e-learning képzések

Card kedvezmény kamatoztatás

Mennyiségfüggő árkalkuláció

Online képzés

Virtuális Campus

e-learning képzések

Fizetés paypal használattal

Trükkös vásárlás a legjobb árakkal

Online képzés

virtuális campus

e-learning képzések

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.