+36 1 790 9900 | « Ügyfélszolgálat: 900 - 1800.  SMS chat: +36 70 311 1094 | Nyitvatartás »
  

ONLINE KURZUSRA JELENTKEZÉS

KINEZIOTAPE-Proprioceptiv Physiotape® e-LEARNING - Professzionális kineziotape használat, a fasciataping szemszögében kiemelten sportolóknak

Az online képzés célja a kineziotape használatban bekövetkező változások megismertetése különös figyelemmel az elmúlt 2-3 évben megjelenő újdonságok helyes és szakszerű alkalmazásának figyelembe vétele mellett. Amennyiben szeretné a legújabb taping technikákat megismerni és a tapaszokat helyesen, szakszerűen munkája során, a betegkezelésben alkalmazni, akkor nálunk a helye!

A kineziotape, kineziológiai tapasz (kinesiology tape) szakszerű használatát kiemelt fontosságúnak tartjuk, hiszen ez a rugalmas, hosszanti irányban nyújtható, akril ragasztóréteggel bevont tapasz kiváló a rehabilitációban, sportrehabilitációban a mindenkor alkalmazott terápia hatékonyságának fokozására. Segítségükkel gyorsabban csökkenthető a fájdalom, növelhető a fokozott tónusú izmok lazítási intenzitása, az ödéma csökkentése, hatékonyabbá tehető az izomerősítés a korrekcióknak köszönhető szenzoros stabilizálásnak köszönhetően, ugyanakkor a szenzoros stabilizáció segít a túlzottan mozgékony (hypermobil), vagy instabil ízületeknél a pozíció és az izmok helyes működésének megéreztetésében ("memóriatape") stb. A hatásokat hosszasan lehetne még sorolni.

Óriásit fejlődik a kineziotape technika, mely folyamatosan biztosítja számunkra a ragasztási variációk állandóan sokasodó sokféleségét. Az online előadáson szó esik majd:

❶ Ragasztási technikákról az anyag jellegéhez igazodva.
❷ Ragasztásokról a korrekcióban.
❸ Ragasztásokról a szöveti mobilizálásban.
❹ Ragasztásokról a krónikus gyulladások csökkentésében.
❺ Ragasztásokról az ödéma csökkentésében.
❻ Ragasztásokról a pumpafunkció biztosítása érdekében.
❼ Ragasztásokról a szalagszakadásban, izomrost szakadásban.
❽ Ragasztásokról a fascia lazításában.
❾ Kiegészítő tesztek és szöveti analízisek a ragasztási technikák meghatározásában.
❿ Új, tudományosan bizonyított elméleti alapok az izomtechnikában a szöveti analízisek alapján.

Természetesen szembe állítjuk egymással a klasszikus taping vonalat és a modern anyagszemléletet, ebből adódó lehetőségeinket a szöveti és sejtszintű folyamatok támogatásában.

A helyes alkalmazást most online workshopunkon minden érdeklődő elsajátíthatja a több órás előadásokon, gyakorlati bemutatókon. Miért érdemes regisztrálni az online kurzusokra? Mivel lesznek a hallgatók gazdagabbak?

 • Megismerik a szöveti elváltozásokon alapuló helyes és észerű kineziotaping használat alapjait.
 • Kipróbálhatják Magyarország egyik legnagyobb kineziológiai tapasz forgalmazójának termékeit, azok gyógyító, szöveti folyamatokat támogató eltérő hatásait, az individuális tapasz használatot (gélgolyós, lyukas, klasszikus kineziológiai tapaszok stb.).
 • Megtanulják hogyan válasszák meg a ragasztási céloknak megfelelő terméket.
 • Megismerik a kineziotaping területén alkalmazható újdonságokat, variációs lehetőségeket szöveti analízisek alapján.
 • Helyes ragasztásokat, helytelen technikákat. A hatékonyság fokozására használható tippeket, trükköket.

Előadó: Kanyó Ildikó, Sportfizioterapeuta - PhysioVit Group Németország/Magyarország.

Helyszín: PhysioVit Rehab Akadémia, e-learning felülete, melyre a jelentkező és a tanfolyami díjat befizető értesítést és belépési lehetőséget kap. Itt megtekinthetők az előadások (elmélet és gyakorlat), majd sikeres vizsgát követően a megjelenéssel járó képzésekhez hasonlóan megkapja az igazolást. NEM KELL MOST MÁR UTAZNI!

Hogyan folyik az online képzés?Hasonlóan a személyes megjelenéssel járó kineziotape, kineziológiai tape tanfolyamainkhoz, reggel 9:00 órakor kezdődik az online tanfolyam is és kora este 18:00 óráig tart majd. Ezalatt az idő alatt a képzés résztvevői elméleti és gyakorlati előadásokat, prezentációkat hallgatnak meg, illetve ezeket gyakorolják.

Képzés befejezésével a második napon 15:00 órától állnak rendelkezésre a vizsga feladatai, melyeket be kell mutatni. Ezzel kapcsolatos teendőket és lehetőségeket a regisztrációt követő visszaigazolásban közöljük.

Hogyan működik az online Campus?

Az online képzés kezdete előtti napon Emailben megküldjük a fiók aktiválásához szükséges linket. Ezzel el tudja majd készíteni tanulói fiókját. De ekkor még nem látja a tartalmat, mert az csak a meghirdetett dátum szerintin napon reggel 9:00 órától válik láthatóvá, elérhetővé videó-blokkok formájában. Itt lehet kérdezni egy-egy megtekintett elméleti és gyakorlati előadás meghallgatását követően. Délután 18:00 óráig elérhető az online anyag. 15:00 órától nyílik meg a vizsgakérdések blokk. Itt van lehetőség videó feltöltésére is, amennyiben valaki azonnal szeretné prezentálni a vizsgakérdés szerinti feladat teljesítést.

Rendezvény dátuma:

 • 2020. január  25-26. - Jelentkezési lehetőség megnyitva a lenti űrlap kitöltésével és beküldésével lehet regisztrálni. Erre a dátumra a regisztrációs határidő 2020. január 20. tekintettel arra, hogy a képzés előtt 2 db kineziológiai tape szalagot - amely a képzés része - megküldünk futárunk közreműködésével a jelentkezéskor megadott címre.
 • 2020. február 28-29. - Jelentkezési lehetőség megnyitva a lenti űrlap kitöltésével és beküldésével lehet regisztrálni. Erre a dátumra a regisztrációs határidő 2020. február 25. tekintettel arra, hogy a képzés előtt 2 db kineziológiai tape szalagot - amely a képzés része - megküldünk futárunk közreműködésével a jelentkezéskor megadott címre.
 • 2020. március 21-22.  - Jelentkezési lehetőség megnyitva a lenti űrlap kitöltésével és beküldésével lehet regisztrálni. Erre a dátumra a regisztrációs határidő 2020. március 17. tekintettel arra, hogy a képzés előtt 2 db kineziológiai tape szalagot - amely a képzés része - megküldünk futárunk közreműködésével a jelentkezéskor megadott címre.

Tandíj:

 • HUF: 45.000 Forint, amely magában foglalja az órai jegyzet és gyakorló anyagokat, az igazolások regisztrációját. PhysioVit Card/hallgatói kártya használattal a képzési díj 30.000 Ft. Képzéshez kedvezményes csomagok tartoznak. Aktuális akciókról, kedvezményekről tájékozódjon ide kattintva: "Kedvezményes képzési csomagok."
 • EUR: Tandíj törlesztése euróban is igényelhető. A díj mértéke az aktuális valutaárfolyam alapján kerül megállapításra. Ebben az esetben a jelentkezési lap "Megjegyzés" pontjához kell az igényt feltüntetni.
 • Képzéshez tartozó kedvezménycsomagok pontos leírásáról, az igénybe vehető szolgáltatási lehetőségekről tájékozódjon a tanulmányi osztályunk által kibocsájtott kiadványból. Részletfizetési tájékoztató...

Szeretettel várunk minden érdeklődőt az online tanulmányi programba!

Regisztrációs lap

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező, ellenkező esetben a rendszer nem küldi el jelentkezését!

Általános adatok

Teljes név:*
Leánykori név:
Születési hely és idő (év/hónap/nap):*
Anyja neve:*
Email cím:*
Levelezési cím:*
Telefonszám:*

Általános adatok

Végzettsége:*

Előképzettség nélkül kizárólag a RockWORK képzésre lehet jelen regisztrációs lap kitöltésével és beküldésével regisztrálni.

Igazolások

Gyűjti a kreditpontokat?*
Igen válasz esetén adja meg nyilvántartási számát!

Egészségügyi Nyilvántartási és Képzési Központ honlapján tudja könnyen és gyorsan kikeresni a korábban már regisztrált nyilvántartási számát, amely eltérhet a nyilvántartási kártyán feltüntetett számtól. Kérjük ezt a számot tüntesse majd fel!  Ennek hiányában pontszerző tanfolyamunk esetén nem áll módunkban kreditpontjait hivatalosan regisztrálni.

Képzés elvégzését igazoló oklevél/részvételi igazolás nyelve a magyaron kívül.*

Az idegen nyelvű igazolás kiállítása díjköteles (5.000 Ft), amelynek részleteiről az Általános Képzési Feltételekben olvashat!

Számlázási adatok

Tandíjat fizeti:*
Tandíj fizető neve (számlázási név):*
Tandíj fizető címe (számlázási cím):*
Tandíj fizető telefonszáma:*
Adószám:*

Tandíjat fizető adatait (név, cím, telefonszám, adószám) kötelező megadni, ha a képzés díját nem magánszemélyként fizeti. Ebben az esetben a költségelszámolásra jogosult Kft., Bt. Alapítvány, közintézmény stb. adatait írja be az űrlap mezőibe.

Tandíjfizetés

Amennyiben rendelkezik érvényes, tőlünk kapott ajándékutalvány kóddal, vagy hallgatói kártyájához tartozóan az adott képzés a jelentkezés leadásának időpontjában kedvezményes PhysioVit Cardtulajdonosok részére, kérjük írja be a számot a  fenti mezőbe. A kódhoz rendelt % aránynak megfelelően állítjuk ki a tandíj összegének számláját.

Részletekben fizeti a tandíjat?*
Hány részletben tervezi fizetni a tandíjat?*
Kérjük válassza ki a fizetési módot!*

A tanfolyam díjának fizetése minden esetben a képzés előtt szükséges. Amennyiben a készpénzes fizetési módot választja, a tanfolyami díj 1143 Budapest, Hungária krt. 130. sz. alatti ügyfélszolgálati irodánkban fizetendő nyitvatartási időben (H-P: 9:00-18:00). Ajánlott előtte időpont egyeztetés a várakozási idő elkerülése érdekében. Tandíjfizetés egyéb részletei ide kattintva olvashatók...

Kuponkód

Amennyiben Önnél van érvényes kupon, kérjük adja meg a kódot a tanfolyami díj kedvezmények beszámítása érdekében.

Kérjük adja meg a kuponkódot.

Kérjük válassza ki a képzést!

Aktuális képzések és dátumok*
Megjegyzés a kiválasztott képzéshez tartozóan:

Amennyiben Ön a KinezioWORK képzésre jelentkezik, amelyhez előképzettség igazolására nincs szükség, úgy a végzettség kiválasztásakor kérjük majd az "egyéb" variációt adja meg részünkre. 

PHYSIOVIT hallgatói kártya (PhysioVit Card)

A kártya megrendelése és elkészítése díjmentes a képzésre jelentkezés esetében! A mezőket akkor is ki kell tölteni, ha Ön még nem rendelkezik PhysioVit kártyával. Ebben az esetben kérjük 00000 karaktereket írjon majd be. A megadott adatok alapján készítjük el személyre szabott kártyáját. Olvassa el részletes tájékoztatónkat a kártyáról itt! PhysioVit hallgatói kártya.

Előképzettség megnevezése:*
Kártyabirtokos neve (csak magánszemély lehet):*
Kártyabirtokos címe:*
Amennyiben már van hallgatói kártyája, kérjük adja meg annak 16 jegyű sorszámát!*
Hozzájárulok, hogy a weboldalra történő regisztrációm során megadott adataimat a(z) PhysioVit Nemzetközi Oktatási- és Terápiaközpont Kft., mint adatkezelő megismerje, letárolja, kezelje a tanulmányi profilom létrehozása, hozzájárulásom visszavonásáig. *
Kijelentem, hogy a regisztrációval kapcsolatos adatkezeléssel kapcsolatban elolvastam és tudomásul vettem a http://www.physio-vit.net/physio/447-adatvedelmi-tajekoztato oldalon található adatkezelési tájékoztatót.*

Adatvédelmi nyilatkozatunkat és 2018.05.25-től érvényes GDPR alapján készült adatvédelmi tájékoztatónkat itt tekintheti meg.

Általános továbbképzési szerződés feltételeit elolvastam és elfogadom.*

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.