+36 1 790 9900 | « Ügyfélszolgálat: 900 - 1800.  SMS chat: +36 70 311 1094 | Nyitvatartás »
  
Kosár
0 Termékek - 0 Ft
A kosara üres!

Eseménynaptár

I.F.A.O. Osteopathia iskolarendszerű képzés
Szombat 30 November 2019, 09:00am - 05:00pm
Találatok : 129
által Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kapcsolat +36 1 790 9900, +36 1 607 3219

PhysioVit, mint az Integrált Funkcionális Alapú Osteopathia tanfolyamok támogatója, mely kizárólag több évtizedes osteopath gyakorlati, oktatói képesítéssel rendelkező német docenseink által kerülnek megrendezésre Magyarországon. A tanfolyam minden előadása német nyelvű, magyar követő fordítással.

Tapasztalat nem minden, azonban tapasztalat nélkül valamit is csinálni, rendkívül nehéz. Egy oktatási téma, egy oktatási irányzat hátterében rejtőző tapasztalat kiemelt fontosságú, hiszen véleményünk szerint a minőségi tartalmat a gyakorlatban igazán alkalmazható tudás alapját ez képviseli. Ezért is döntöttünk a BO Osteopathia szemlélet megjelenése mellett az I.F.A.O. Osteopathia magyarországi elérhetőségének biztosításában. Az Integrált Funkcionális Alapú Osteopathia rendszere több évtizedes tapasztalatokra építve kerül átadásra a nálunk tanuló szakemberek részére, melyet folyamatosan fejlesztünk, továbbfejlesztünk az aktuális szakmai irányelveknek és nemzetközi és hazai Osteopathia szakmai képzések és továbbképzések irányelveinek megfelelően. Tehát az aktuális kutatási eredmények alapján kerül minden esetben, minden modul leadásra elméleti és gyakorlati oldalról egyaránt.

Az Integrált Funkcionális Alapú Osteopathia (továbbiakban rövidítve I.F.A.O.) Osteopathia megjelenésével bővül oktatói csapatunk is. Docenseink hosszú évek, évtizedek tapasztalataival rendelkezve oktatják tanulóikat, illetve maguk is gyakorlatban nap mint nap alkalmazzák az osteopathia elmeit, gyógyítanak. Az évtizedek tapasztalatai, a tudományos alapok és újdonságok, az osteopathia elméleti alapjai egy jól strukturált, ezáltal könnyen tanulható rendszerben kerül majd átadásra. Ezen kombináció, a személyes kapcsolat, a videóanyagok és szkriptek, a jegyzet és a modulok közötti sok-sok gyakorlási lehetőség teszik igazán effektívvé a tanulást.

Több, mint 20 éve a minőségre és a megbízhatóságra épülő koncepció Belgium, Németország, Lengyelország, Törökország után most már Magyarországon is.

I.F.A.O. Osteopathia képzéseken a 4 tanévre vonatkozóan a listában szereplő könyveket tekintjük alapvető irodalomnak. Ezeket a szakmai alapirányokat a képzésben aktívan résztvevő, az elméleti és gyakorlati előadásokon személyesen közreműködő nemzetközileg az USA-tól Európán át Japánig elismert nemzetközi docenseink írták és a budapesti képzés alapvető tananyaga lesz a 4 esztendő alatt. Ezen ismeretanyag a képzés jegyzeteinek szerves része közvetlenül a szerzők által leadva, konszekutív tolmácsolással fordítva.

Hely PhysioVit Rehab Akadémia, 1143 Budapest, Hungária krt. 130.
Nyitás és regisztráció: 8:30-tól.

PhysioVit Központ

Facebook kupon beváltás

Mennyiségi kedvezmények

Online képzés

Virtuális campus

e-learning képzések

PhysioVit Card érvényesítés

WEBSHOP VIRTUÁLIS PÉNZTÁR HASZNÁLAT

Online képzés

Virtuális campus

e-learning képzések

Card kedvezmény kamatoztatás

Mennyiségfüggő árkalkuláció

Online képzés

Virtuális Campus

e-learning képzések

Fizetés paypal használattal

Trükkös vásárlás a legjobb árakkal

Online képzés

virtuális campus

e-learning képzések

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.