+36 1 790 9900 | « Ügyfélszolgálat: 900 - 1800.  SMS chat: +36 70 700 9419 | Nyitvatartás »
  
PhysioVit Card (PhysioCard)

altKik kapnak tőlünk automatikusan PhysioVit® Card-ot?

PhysioVit® Card-ot továbbképzésünkre jelentkező szakemberek díjmentesen kapják meg. A kártya szükséges kelléke a képzések helyszínére belépésnek, az azonosításnak, a regisztrált adatok (név, cím és előképzettség, telefonszám, email cím, ügykód stb.) és a tőlünk kapott egyedi azonosító sorszám segítségével.

Belépésen túl a kártya használatával a képzések után számtalan kedvezményes szolgáltatás igénybevételére nyílik lehetőség, amelyekről részletes tájékoztatást a képzések kezdetén, a személyes adminisztráció során adunk mindenki számára, illetve hírlevélben küldünk ki tanulóink részére.

PHYFO klubtagság és a PhysioVit® Card birtoklása?

A képzéseken átadott PhysioVit® Card nem tartalmazza automatikusan a PHYFO® klubtagságot is. A PHYFO® klub külön belépési nyilatkozat kitöltését teszi szükségessé, amennyiben az érdeklődő terapeuta szeretné kihasználni a tagsággal járó szolgáltatások előnyeit és pl. ingyenes termékbeszerzési lehetőséget kíván magának biztosítani a jövőben.

Belépési igény jelzése és az online nyilatkozat beküldése után a kártya aktiválásra kerül a PHYFO-ban, amelynek segítségével nyomon tudja követni a termékbeváltási arányszámát, igénybevett ajándékainak mennyiségét, mértékét, PHYFO-ban választott kedvezményes szolgáltatásokat stb.

Visszamenőleges regisztráció lehetséges?

Közvetlen link a kártya megrendeléséhez ide kattintva érhető el (amennyiben Ön korábban már részt vett min. 1 szakmai továbbképzésünkön). Visszamenőleges regisztráció lehetősége is megvan korábban nálunk végzett terapeuták részére. Ebben az esetben 2016. január 1-től a PhysioVit kártya kiállításának regisztrációs díja 1.500 Ft+ ÁFA, valamint 500 Ft + ÁFA postaköltség.

Mi a teendő, ha elvesztette kártyáját?

Kártya felfüggesztése és letiltása elvesztés esetén írásban és telefonon is történhet az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre elküldött írásbeli nyilatkozat alapján, vagy a +36 1 607 3219 -es ügyfélszolgálati számon a név, kártyaszám és ügyfélbiztonsági kód megadásával. Ebben az esetben pótkártyát állítunk ki, amelynek regisztrációs díja 1.500 Ft+ ÁFA, valamint 500 Ft + ÁFA postaköltség.

 

Kártya birtokosai a következő kedvezményes szolgáltatásokat vehetik igénybe:

  • PHYFO® POINT szaküzletben állandó 15% vásárlási kedvezmény.
  • PHYFO® POINT webáruházakban állandó 15% vásárlási kedvezmény.
  • Szakmai továbbképzésekre jelentkezés esetén az aktuális szakmai képzésnél feltüntetett összegnek megfelelően 3.000-10.000 Ft kedvezmény.
  • Kedvezményes tréning és wellness szolgáltatások a Rehab Akadémia Egészségcentrumában.

 

Megjelent: 4551 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.