+36 1 471 1435, +36 1 790 9900 | « Ügyfélszolgálat: 900 - 1800. | Nyitvatartás »
  
Kosár
0 Termékek - 0 Ft
A kosara üres!

Már kiadott ÚJ (!) PhysioVit Card

6850

Aktuális megtakarítás (100.000 Ft-nál)

15000

Legfrissebb kártya regisztráció

195

Aktuális képzések, ahol használható.

28
Hogyan spórolj nálunk? PhysioVit® Card és ami mögötte van.

3 évvel ezelőtt jelent meg a PhysioVit® hallgatói kártya, amelyet már több ezren használtok a 2015-ös évtől kezdődően a PhysioVit képzései, szimpóziumai, nyílt napjai, sportrendezvényein standunkra látogatás és szolgáltatás igénylés miatt (pl. Testébresztő, Fitbalance, Mátra Tour). Minden kártyatulajdonossal volt már szerencsém közvetlenül találkozni, ezért engedjétek meg, hogy gondolataim további részét kissé közvetlenebb stílusban, kevésbé formálisan írjam.

2009-2014. közötti időszakban szintén sokan tanultatok nálunk, vettetek részt valamely nyílt napunkon. Értem ezalatt a képzéseken túl egészen a kezdetekig visszanyúló rendezvényeinket, a Miskolci Egyetemen tartott első tájékoztató előadásoktól kezdődően, amikor először jelent meg Magyarországon a Dorn terápia/módszer 2009-ben. Akik akkor ott voltatok és/vagy azóta 2014-ig bezárólag velünk kapcsolatba kerültetek, számotokra is biztosítjuk visszamenőlegesen a regisztráció lehetőségét itt kitöltött kártyaigénylő űrlap segítségével (feldolgozási idő maximum 30 nap).

Miért lehet ez fontos számotokra is? A PhysioVit® Card 2015-től egyfajta adathordozó funkciót lát el, ahol csoportosítva vannak nálunk elvégzett képzéseitek és minden, ami ezzel kapcsolatos. Ez olvasva biztosan nem kaptok kedvet egy kártya regisztráláshoz, hiszen az adatok tárolása, az 5 évre visszamenőleges okirat kiállítás kötelezettsége a mi dolgunk. Ezzel az adathordozó funkcióval csak a mi munkánk vált könnyebbé, nektek még nincs ebből semmiféle előny.

Nézzük tehát számotokra milyen előnyöket jelenthet a jövőben egy PhysioVit® Card használat. A 2015. januárban elindult Physiotherapie Forum (ismertebb nevén PHYFO®) klubtagsággal összefüggő díjmentes termékbeváltásokat ehhez a kártyához kapcsoltuk. Ezzel tudjuk ellenőrizni - persze a kártya felmutatás ellenében - mit, mikor és hogyan váltottatok be az idei évben terméket díjmentesen, azaz a klubtagság ellenében.

Ez természetesen közös érdekünk kell, hogy legyen a jövőben is. Ami számodra anyagi takarékosságot jelent, azok az előnyök most következnek.

A PhysioVit® Card használattal állandóan változó képzési kedvezményeket vehettek igénybe továbbra is. Ezzel olcsóbbá válnak számodra szakmai tanfolyamaink, melyekhez tartozóan a kedvezmények mértéke néhány ezer forinttól, 20.000 - 40.000 Ft-ig, vagy esetleg speciális esetekben képzésekhez kapcsolódó egyéb ingyenes tanfolyammal egészül ki. Kártyával igénybe vehető aktuális képzési csomagokról részletes tájékoztatók itt tekinthetők meg. Ezen túl továbbra is kedvezménnyel veheted majd igénybe az Egészségcentrum, Mozgásszervi Rendelő és Orvosi Központ szolgáltatásait, ha gyógyító kezelésre, vagy tréningre jössz hozzánk. 2016. januártól pedig állandó 15% kedvezményes kuponkóddal vásárolhatsz a PHYFO® POINT szaküzletben és webáruházban. Ezenk a kedvező vásárlási lehetőségek 2017-ben és 2018-ban is folytatódnak, sokszor összevonhatóan más, mennyiségi árcsökkentő tételekkel, vagy az általános shop kuponokkal és a 20000 Ft fölötti értékben vásárláskor az ingyenes házhoz szállítással.

Természetesen a kedvezmény jóváírásához minden vásárlásnál nálad kell, hogy legyen az általunk kiadott kártya az egyénre szabott kódszámmal, vagy ha online vásárolsz, akkor manuálisan regisztrálunk téged a PhysioCard csoportba. Innentől kezdve bejelentkezés után már a kedvezményes árainkat látod.

Sok esetben kerültök kapcsolatba webáruházunkkal úgy, hogy még nem aktiváltátok a PhysioVit kártyát. Több alkalommal kapunk olyan kérdéseket, melyek az aktivilás nélküli vásárlásra vonatkoznak, vagy, az aktiválás menetére. Emiatt egy évvel ezelőtt készítettünk számotokra egy videót, mely bemutatja az aktiválási lehetőséget és ezt itt tudjátok megtekinteni.

 

Köszönjük minden ügyfelünknek, nektek az elmúlt években mutatott hatalmas bizalmat. Továbbra is töretlen támogatásotokkal, hatalmas bizalmatokkal a tarsolyunkban vágunk neki az előttünk álló esztendőknek, a régi és új tervek megvalósításának. Várunk titeket szeretettel továbbra is szolgáltatásaink, rendezvényeink valamelyikére!

Kanyó Ildikó, PhysioVit

Megjelent: 4197 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

PhysioVit Központ

Facebook kupon beváltás

Mennyiségi kedvezmények

PhysioVit Card érvényesítés

WEBSHOP VIRTUÁLIS PÉNZTÁR HASZNÁLAT

Card kedvezmény kamatoztatás

Mennyiségfüggő árkalkuláció

Fizetés paypal használattal

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.