+36 1 471 1435, +36 1 790 9900 | « Online ügyfélszolgálat NYITVA: 900 - 1800. | Nyitvatartás »
Kosár
0 Termékek - 0 Ft
A kosara üres!
< >

Ajándék masszázs

Sport cafetéria kártyákhoz most heti kettő alkalmas beváltásnál 30 perc gerincregeneráló masszázs ajándék. Részletek: +36 1 471 1435

RehaFit és PhyDoArt hétvégén is.

Új szolgáltatások, valamint terápiák, tréningek már hétvégén is! Részletek: +36 1 471 1435

Lökéshullám olcsóbb bérlettel

Bérlet formájában a lökéshullám kezelés ára 6900 Ft helyett most 4500 Ft/alkalom. Részletek: +36 1 471 1435

BodyScreening

A 80 perces PhyDoArt® programokhoz első alkalommal mozgásszervi állapotfelmérés ajándék. Részletek: +36 1 471 1435

Személyi edzés

Kiemelten ajánlott mozgásminta szűréssel nem csak sportolóknak. Részletek: +36 1 471 1435

Komplex gerincfelmérés

Most 30 perces ajándék manuálterápiával ismét elérhetp. Részletek: +36 1 471 1435

Kineziotape

Helyes használat otthon? Közérthetően mindenkinek az előadásokon. Részletek: +36 1 471 1435

Orvosi flossing

Hogyan hat a kompressziós terápia és a kineziotape ötvözetéből kialakult speciális sportrehabilitációsmódszer? Részletek: +36 1 471 1435

PhyDoArt® PREMIUM - Komplex gerincfelmérés

A gerincünk állapotának vizsgálata számos probléma, panasz kiváltó okára képes fényt deríteni, a mélyben lappangó problémákat az okok és következmények összefüggéseiben feltérképezni. A legtöbb panasz, probléma - pl. fájdalom, mozgásbeszűkülés, mozgékonyság csökkenés, gyakori zsibbadás, alsó végtagba kisugárzó fájdalmak - hátterében sok esetben állhatnak alsó végtagi un. kinematikus láncok, mint a láb felől ható és a kötőszöveten átterjedő, majd a gerincnél tünetekben megnyilvánuló feszülési, mozgásbeszűkülési, blokkolódási folyamatok.

Vizsgáljuk a gerinc, a csigolyák helyzetét, állapotát, mozgáslehetőségeit, az izmok, a környező kötőszöveti elemek feszüléseit, esetleges disztorziós blokádjait, a csigolyák és a környező lágyrészek állapotát súlyosbító medence és a keresztcsonti eltéréseket, sacroiliacalis ízületi blokádok jelenlétét torziók, ouflare, inflare jelenlétét (ízületen belüli szűkületek és kompressziós pozíciók), az alsó végtagi hosszkülönbségeket.

Rendszeresen kiújuló gerincbántalmakkal küszködő, vagy hobbi, vagy versenysportolók és gyermekek részére panaszmentesség esetén a rejtett problémák feltérképezésére is kifejezetten ajánljuk.

Miért érdemes a komplex gerincfelmérést választani?

Terapeutáink rendelkeznek azzal a magas szintű tudásanyaggal amelynek segítségével felismerik a mozgásszervi elváltozásokat, csigolya blokádokat, a kötőszöveti letapadásokat, a mélyben rejtőző ok-okozati összefüggéseket melyek sok esetben a panaszok kiváltó okai, vagy azok felerősítő tényezői. terapeutáink tanácsadását követően olyan ismereteket, információkat biztosítunk az Ön számára, amely lehetőséget ad mélyebb információ szerzésre a szöveti elváltozások, az arra adható specifikus terápiák területét illetően.

A PhyDoArt® PREMIUM gerincanalízist végző szakemberek e tekintetben speciálisan képzett terapeuták, hiszen nagyon jól ismerik a szervezet funkcionális terhelési és kompenzációs lehetőségeit, megtanulták azt percek alatt felismerni és a megoldásokat, azok sokféle lehetőségét kiválóan tudják adaptálni a panaszok kiváltó okainak és következményeinek effektív megszüntetésére.

Mi teszi extrém különlegessé és érdekessé számunkra is ezeket a komplex állapotfelméréseket a PhyDoArt® PREMIUM rehabilitációs és sportrehabilitációs programokat?A kötőszövet sokrétűsége és ezerféle reakciója! Ezen keresztül, ahogy egész szervezetünket behálózza nem csak a konkrét sérülés vagy deformitás területén tud panaszokat kiváltani, hanem más régióban, akár meglepő távolságokon átívelően, mint a sarok és a nyak, vagy az állandó ülő munka miatti combhajlító zsugorodás által kiváltott deréktáji fájdalom. Sokszor az állandó ülőmunka miatt az ágyéki gerinc izmaiból kiinduló combközelítő (adduktor) feszülés. A sarokcsontnál megjelenő nyomásérzékenység (köznyelven gyakran pl.: sarkantyú vagy sarokcsonthártya-gyulladás) kezelése során jól megtapasztalhatóak az ilyen összefüggések. Az állandó sarokcsonti gyulladás a térd, majd a comb felé terjedő feszülési folyamatokat indíthat be a kötőszöveti láncban, melynek eredménye lehet egy hosszabb terhelésnél deréktáji fájdalom stb. A variációkat a végtelenségig lehetne még sorolni.

 

Várunk szeretettel az állapotfelmérésre mindenkit aki szeretne egészségmegőrzés, vagy panaszainak enyhítése, annak kezelési lehetőségei felől többet megtudni.

Információ: +36 1 790 9900

 
Teljes név:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Válassza ki a helyszínt!*
Egyéb megjegyzés:
Hozzájárulok ahhoz, hogy a PhysioVit hírlevelet, ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltaknak megfelelően. *

PhysioVit Központ

Top
Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat. Bővebben…