+36 1 790 9900 | « Ügyfélszolgálat: 900 - 1800.  SMS chat: +36 70 700 9419 | Nyitvatartás »
  

Lökéshullám terápia - Képzések, kezelések és bemutatóterem a Rehab Akadémián

Sportrehabilitációs szemléletünket már ismerő és azt képzéseinken átvevő, majd továbbvivő szakemberek már tudják mit jelent számunkra az elektroterápia és ami mögötte van. Ezt most nem is részletezem, csupán annyit emelek ki, hogy számunkra a gyakorlatban tapasztalt hatékonysága miatt listavezető a Lökéshullám terápia.

Mivel már a 2014-es esztendőben elkezdtünk foglalkozni az Egészségcentrum nyitásának gondolatával első szempontjaink között volt a lökéshullám terápia bevezetése hazánkban is mind a gyógykezelésbe, mint pedig az oktatásba. Így kerültünk kapcsolatba minden magyarországi lökéshullám készüléket forgalmazó céggel, akikkel együttműködve 2015-ben elindultak a sportspecifikus, szöveti analízisen, szöveti fiziológián és patológián alapuló képzések, megjelent a terápia a gyógykezelésekben is.

Külön köszönjük az együttműködést partnereinknek - kiemelendően a BTL Magyarország Kft-nek és az Artmed Kft-nek - akiknek közreműködésével sikerült biztosítani a minőségi képzés tárgyi feltételeit, pontosabban a megfelelő gyakorlási lehetőséget az eszközök biztosításával. A témában még messze csak az út elején járunk, hiszen a nagy érdeklődés miatt sok szakember még nem tudott eljutni hozzánk képzésekre, így azokat idén is 2-4 havonta indítjuk majd. Ekkor tartjuk az új esztendő első szakmai továbbképzését orvosok, gyógytornászok, fizioterápiás asszisztensek részére. Lökéshullám terápia a gyakorlatban.

A tavalyi esztendő utolsó hónapjában tovább léptünk és végre a PhysioVit Rehab Akadémián megnyitottuk Enraf Nonius bemutató termünket, ahol a közreműködésünkkel forgalmazott lökéshullám terápia készüléket, speciális elektroterápiás készüléket és elektromos kezelőágyakat lehetősége van a szakembereknek vásárlás, képzésre jelentkezés előtt megismerni, tesztelni.

Itt lehetőség van továbbá a lökéshullám készülék használatával kapcsolatos szakmai irányelvek áttekintésére, a lökéshullám hatásmechanizmusának tesztelésére mielőtt valaki úgy dönt, a témában képzésünkre jelentkezik.

2015. júniusban megnyílt Egészségcentrum páciensei is nagy számban vehetik igénybe a készülék által nyújtott szolgáltatásokat, tapasztalhatják annak gyógyító hatásait. A 2016-os esztendőt már bővített eszközparkkal, azaz több készülékkel nyitottuk és várjuk továbbra is a gyógyulni vágyó pácienseinket, továbbképzésre a szakembereket, illetve azokat a vállalkozásokat, vállalkozókat akik készülék vásárlását tervezik jövőre de még nem döntötték el melyik gyártótól vásárolják meg azt.

A mi készülékeink bevetésre nap mint nap készen állnak a döntés könnyebb meghozatalában továbbra is segítünk egy-egy teszt biztosításával.

Üdvözlettel: Kanyó Ildikó, PhysioVit

Megjelent: 5739 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.