+36 1 790 9900 | +36 21 2525 207 | « Online ügyfélszolgálat: 900 - 1800 | Nyitvatartás »
  

Online regisztrációs űrlap tréningre és/vagy terápiára

A kitöltést és beküldést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot az időpont egyeztetése érdekében.

Általános adatok

Teljes név:*
Telefonszám:*
E-mail cím:*

Egyéni kezelések, vagy komplex programok listája (kitöltése nem kötelező)

Mozgásszervi felmérés
Nyílt napra és az ingyenes 3 dimenziós gerincfelmérésre regisztrálok.
Egyéni kezelések

Amennyiben Ön korábban már járt nálunk, vagy máshol már kapott valamilyen célzott terápiát, esetleg orvosi javaslatra konkrét terápia miatt keres fel minket, akkor kérjük válassza ki a kívánt kezelési módot. Amennyiben korábban még nem kapott a felsorolt listában szereplő terápiákat, abban az esetben nem kell kiválasztani semmit, hiszen az állapotfelmérést követően gyógytornászainkkal, orvos kollégáinkkal az Ön állapotának megfelelő terápiát van lehetősége egyeztetni és ezekről több információt személyesen megismerni.

Csoportos tréningek listája (kitöltése nem kötelező)

A tréningekhez kapcsolódó árakról kérjük tájékozódjon itt, vagy kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat ahol munkatársaink segítik Önt a tájékozódásban a kedvezményes kategóriák és különféle kártyákhoz tartozó használati lehetőségek területén. Telefonszámaink: +36 1 790 9900, +36 1 607 3219, +36 1 471 1435


Gyógytorna fitness gépeken
BodyBalancePilates®
Klasszikus Pilates
Korrektív tréning
FlyStringMed® - Felfüggesztéses tréning
Osteoporosis tréning
Intenzív gerinctréning
Szabadsúlyzós tréning
SMR tréning
Preventív gerinctréning
Egyéb választás esetén, kérjük adja meg a szolgáltatás nevét.

Rekreáció, regeneráció (Sport cafeteria)  - kitöltése nem kötelező

Egyéni programok

Amennyiben még nem vette igénybe ezen szolgáltatásunkat, abban az esetben válasszon egyet a felsoroltakból. Az időpont egyeztetése során, amikor munkatársaink felkeresik Önt telefonon, van lehetőség a különböző programok egyeztetésére és annak módosítására.

Melyik rendelőben szeretné igénybe venni a terápiákat és/vagy tréningeket, vagy az állapotfelmérést?

Budapesti és vidéki központjaink:

Órafoglalási szabályzat

  • Kezelések, tréningek pontos, az órarendben megadott időben kezdődnek. A késést pótolni nem tudjuk. 15 percnél nagyobb mértékű késés esetén új időpont egyeztetése, foglalása szükséges.
  • A kezelések előtt adminisztrációs feladatok elvégzésére kerül sor, ezért kérjük érkezzen a lefoglalt időponthoz viszonyítva kb. 15 perccel korábban és jelentkezzen be a recepciónál. Ezáltal az adminisztrációt kényelmesen el tudjuk végezni.
  • Amennyiben a lefoglalt időpontra valamilyen okból adódóan nem tud eljönni, kérjük, hogy legkésőbb 24 órával a kezelés és/vagy a tréning időpontja előtt jelezze ezt felénk Emailben, vagy telefonon. Amennyiben nem jelenik meg, vagy 24 órán belül mondja le időpontját, abban az esetben 1 kezelés árát 100%-ban felszámítjuk. Ha Ön bérlettel rendelkezik és a kezelési időpontját 24 órán belül mondja le, úgy egy kezelés a bérletből levonásra kerül.
  • Kérjük, hogy az állapotfelmérésre és kezelésre korábbi orvosi leleteit, röntgen CT, vagy MRI felvételeit feltétlenül hozza majd magával.
  • A foglalást és telefoni időpont egyeztetést követően Email visszajelzést küldünk a kezelés dátumáról, időpontjáról és helyszínéről, valamint regisztráljuk begetdokumentációs rendszerünkben.
Időpont lefoglalásával kapcsolatos "Órafoglalási szabályzatot" elolvastam és elfogadom.*
Hozzájárulok, hogy a weboldalra történő regisztrációm során megadott adataimat a(z) PhysioVit Kft., mint adatkezelő megismerje, letárolja, kezelje a profilom létrehozása, hozzájárulásom visszavonásáig. *
Kijelentem, hogy a regisztrációval kapcsolatos adatkezeléssel kapcsolatban elolvastam és tudomásul vettem a http://www.physio-vit.net/physio/447-adatvedelmi-tajekoztato oldalon található adatkezelési tájékoztatót.*

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.