+36 1 790 9900 | +36 21 2525 207 | « Online ügyfélszolgálat: 900 - 1800 | Nyitvatartás »
  

Eseménynaptár

Manuálterápia, sportrehabilitáció, gyógytorna
Hétfő 30 November 2020, 07:00am - 08:00pm
Találatok : 270
által Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kapcsolat +36 70 311 1094, +36 21 25 25 207 (utóbbi Skype szám, amely telefonról is hívható)

Klasszikus szolgáltatásaink a PhysioVit rendelőiben a veszélyhelyzet ideje alatt is folyamatosan elérhetők előzetes időpont egyeztetéssel.

#magánrendelő - #gyógytorna#rehabilitáció - Rehabilitációs rendelőkben előzetes telefonos, vagy online regisztráció alapján elérhetők a 3 dimenziós gerincfelmérések is és a gyógytorna is.
DE! Kiemelt óvintézkedések is fokozottak, ezért kérjük vendégeinket, pácienseinket a következő irányelvek betartásában segítség közös munkánkat. Ezek mindenki egészségének megelőzése érdekében szükségesek egészen addig, ameddig ezt a járványügyi helyzet megkívánja és a megelőzés érdekében szükségessé teszi. Kérjük emiatt vendégeink megértését és közreműködését.

❓MILYEN TERÜLETEKEN KÉRJÜK KÖZREMŰKÖDÉSÜKET ÉS MEGÉRTÉSÜKET❓

?VIZSGÁLATOK: ? 3 dimenziós gerincfelmérések. Ebben az esetben a kiértékelés online történik. A vizsgálati idő 30 perc helyett 15 percre rövidül. Ugyanakkor a szükséges COVID előszűrés miatt kb. 20-30 perces időtartamra kell számítani.
?KEZELÉSEK: ? Gyógytornát/ terápiákatérintő változások A PhyDoArt egészségprogramok és manuálterápiás, oszteopátiás, sportrehabilitációs kezelések lesznek továbbra is elérhetők nálunk, valamint az online szolgáltatások (online videókapcsolat alapján).
‼️TOVÁBBRA IS FONTOS KIEMELNÜNK, HOGY NEM MINDEN NAP LESZNEK KEZELÉSEK ÉS NEM MINDEN RENDELŐBEN.
‼️TOVÁBBRA IS KÉRJÜK A TELEFONOS, VAGY ONLINE REGISZTRÁCIÓT.
‼️GIZELLA ÚTI CSOPORTOS FOGLALKOZÁSOK 2020. NOVEMBER 04-TŐL KIZÁRÓLAG ONLINE ELÉRHETK COVID PREVENCIÓ MIATT.
‼️IDŐPONT EGYEZTETÉS ELŐZETES TELEFONOS BEJELENTKEZÉS ALAPJÁN TÖRTÉNIK.

?IDŐPONTOK ELŐJEGYZÉS ALAPJÁN KEZELÉSI TERÜLETEKEN: ?
?Egyszerre csak egy vendég és egy terapeuta tartózkodhat a rendelő rndelőkbene. A megadott időpontokat úgy regisztráljuk, hogy vendégeink ne találkozzanak, így próbáljuk biztosítani, hogy egy vendég és egy gyógytornász legyen a rendelőben.
?HIGIÉNIA ÉS FERTŐTLENÍTÉS: ?
?Érkezésnél kézfertőtlenítő használatát kérjük és ehhez a fertőtlenítőt biztosítjuk.
? Kérjük mindenkitől a maszk használatát.

? COVID19 ELŐSZŰRÉS: ? Érkezéskor előszűrést végzünk és csak abban az esetben tudjuk elkezdeni a vizsgálatokat és kezelést, amennyiben az előszűrés eredménye negatív.

? VÉDELEM: ?
?Egészségügyi szakembereink maszkot és sz.e.kesztyűt használnak majd. Kérjük vendégeinket, hogy a megadott időpontra maszkban érkezzen majd meg.
?Kérjük, vendégeinket, hogy amennyiben olyan enyhe tüneteket éreznek magukon, mint pl. az orrfolyás, fejfájás, torokszárazság, vagy torokkaparás, szaglás, vagy ízérzék elvesztése, fáradság, akkor jelezzék nekünk és egy későbbi időpontra helyezzük át a lefoglalt terápiák, az előzetesen regisztrált programot. Ebben az esetben bérleteknél, egészségkártyáknál a 24 órán belüli lemondási szabályokat átmenetileg a visszavonásig felfüggesztjük.

Előre is köszönjük a türelmüket és megértésüket mindenki biztonságának és egészségének megőrzése érdekében.

Online internetes elérhetőségünk, ami telefonról is hívható Skype vonal: +36 21 2525 207
Egyéb telefonok: +36 1 790 9900, +36 1 607 3219, +36 70 311 1094

Hely PhysioVit központok

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.